Začnu dotazem...Má někdo v Praze LC a k tomu nosiče a kufry Big Husky???
A teď k problému... Koupil jsem rámy na kufry BH a včera jsem si od kamaráda, který má také LC a také rámy od BH s kufry BH, vypůjčil ty kufry s tím, že vyzkouším, jak to bude vypadat, jestli si neobjednam kufry širší... No a zjistili jsme, že mé rámy jsou jiné než kamarádovo a kufry mi namontovat nepůjde, neboť jim překáží madla pro spolujezdce. Zvláštní... vše stejné a přitom jiné. Později večer jsem se dozvěděl od jiných, že společnost BH přeprodává nějaké cizí a pasují na ně pouze kufry Nomada Holan (nebo tak nějak)... Takže rámy jsou mi k hownu a neboť p. Poledník po kontaktu cez FB zatím nereaguje - byť byla zpráva přečtena, nevím co s tím.
A proč jsem se ptal jestli má někdo tuto výbavu??? To abych event. vyzkoušel, jestli i třetí osoba má stejnej problém, nebo prostě kde je chyba...
Nechci být protivnej, ale tohle mne docela rozčarovalo, neboť mi to přijde jako podvod...
Upravil vevis dne 06.03.2017 14:59
Nepodlehej panice, jestli se nemylim, tak kufry a doplnky Nomada pochazeji ze stejne dilny - Big Husky. Za obema jmeny stoji p. Polednik. Jen v Polsku se jmenuji jinak. Podobne koupis vyrobky Lojzo v UK.
A co se tyka reakci na tve zpravy, tak momentalne je vystava motocyklu v Praze a jestli tam vystavuji (nebyl jsem tam, letos nestiham) tak asi maji skluz v komunikaci.
Drzim palec!
Tak pokud vím,tak to je obecne zname,že Poledník vyrábí kufry a nosiče nechává dělat.Alespon to tak tuším bývalo a myslím,že to tak bylo i oficielně prezentované.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vloz tady fotku tech nosicu, treba ti poradim co je spatne. A priste radeji Romanovi zavolej, kdyz mas problem s montazi, telefon vyresi vic nez zprava na fb.
cekam na mail nebo telefon. vse co je v nabidce na webu bighusky.cz pochazi z nasi vyroby tzn je "made in czech republic" - nosice a kufry.
u plastovych madel muze byt problem, jelikoz vetsina majitelu bmw gs 12 vymeni orig. plastove veci za trubkove nosice - a s temito nosici to bude fungovat a vypadat stejne nebo lepe, jako verze adventure - ta uz ma nosice z vyroby.
nebudte lini a volejte nebo piste email :-) diky Roman - Bighusky
Orton napsal:
Začnu dotazem...Má někdo v Praze LC a k tomu nosiče a kufry Big Husky???
A teď k problému... Koupil jsem rámy na kufry BH a včera jsem si od kamaráda, který má také LC a také rámy od BH s kufry BH, vypůjčil ty kufry s tím, že vyzkouším, jak to bude vypadat, jestli si neobjednam kufry širší... No a zjistili jsme, že mé rámy jsou jiné než kamarádovo a kufry mi namontovat nepůjde, neboť jim překáží madla pro spolujezdce. Zvláštní... vše stejné a přitom jiné. Později večer jsem se dozvěděl od jiných, že společnost BH přeprodává nějaké polské sračky a pasují na ně pouze kufry Nomada Holan (nebo tak nějak)... Takže rámy jsou mi k hownu a neboť p. Poledník po kontaktu cez FB zatím nereaguje - byť byla zpráva přečtena, nevím co s tím.
A proč jsem se ptal jestli má někdo tuto výbavu??? To abych event. vyzkoušel, jestli i třetí osoba má stejnej problém, nebo prostě kde je chyba...
Nechci být protivnej, ale tohle mne docela rozčarovalo, neboť mi to přijde jako podvod...
podvod to neni - jen je dobre kontaktovat vyrobce tzn. firmu Bighusky, nez neco napisu - ev. se informovat co vechno potrebuji koupit na motorku :-)
Pořád nepochopím proč mají lidi potřebu ventilovat svoje problémy na internetu a psát lži než aby hnuli sami prdelí, nejdříve si zjistili co na svou motorku opravdu potřebují a nebo zavolaii přímo prodejci.
Nová doba a přitom se nic nezměnilo. Pořád je nejhorší smrt z vyplašenosti
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak pánové, pro vaší informovanost....
Když jsem věc kupoval, bylo to po tel. dohodě a jednalo se o správnou věc na správný motocykl, takže vy nevíte zhola prd...
Celou věc jsem si včera s Romanem Pol. vyjasnil, že došlo nejspíš k nedorozumění na obou stranách a celé jsme to uzavřeli - troufnu si říct že v pohodě...
Mně při objednání nenapadlo, že jsem si nevyměnil madla za Adv.... no a Roman to na stránkách taky nemá.
Taky to navrhuji smazat, to označení "polský sračky" mě uráží to že náš Petřvald je 15km od PL hranic neznamená, že jsme v Polsku a jak napsal Roman, vše je vyráběno v CZ.
( doufám, že je jasná ironie podle těch smajlíků )
Smaž to nepravdivé prohlášení o provázání Holan a BH, budou se zase šířit nesmysly a fámy. Já zase třeba slyšel od známých v PL, že Holan se chvástá, že dodává "echt gold" nosiče pro TT ale vím o tom prd, tak to nikde nevyvěšuju. Jak píše kolega předemnou, zbytečně to bude dělat problémy. Tady bych čekal za tohle aspoň malou omluvu
Upravil bartus dne 06.03.2017 09:53
Kupoval jsem LC ve 2015. Ještě než dorazilo na salón tak jsem si objednal boční BH i s nosičema(nerez) + TOP pouze s AL plotnou. Objednávka bez problému. Tak jak jsme se domluvili tak vše bylo včetně doby dodání. Při montáži prakticky žádný problém, jen na pravá straně bylo nutno malinko držák přihnout z důvodu kontaktu s výfukem. Jinak vše ok. Tím, že jsem nechal originál nosič pod top, tak je pravda, že při otvírání bočních kufrů si lehce víka škrtnou o madla, ale není to nic proč by víka nešla otevřít.