Ahojte, taky vám při jízdě v dešti ale i když je jen hodně mokro jde voda mezi nadrzi a válcem přímo na holeně ? Nemáte někdo elegantní řešení tohodle problému ? Prodloužení předního blatníku mam, to to nevyresilo. V dešti mě to netrápí to jedu v nepromoku ale jak jedu po dešti rychleji, třeba po dálnici, caka mi voda přímo na holeně nad enduro boty a stéká po kalhotech do bot. Už mě to sere, koupil jsem zadní vnitřní blatník ať necaka voda zezadu na nohy, goratexovy boty, prodloužení předního blatníku ale stejně mám mokry nohy.
Kup si auto
A nebo,ty nepromoky natáhnout na boty a ty boty nastříkat nějakým sajrajtem,já pouzívám olej co najdu v garázi,vydrzí to pak déééle.
Přeji málo deště!
Já měl při jízdě na mokru vždycky mokrou nohu na levé straně, kde není kyvka a po zakrytí podsedlovky je to podstatně lepší. Myslím, že zepředu se tam moc voda nedostane, zvlášť u advíka.
Kusala napsal:
Kup si auto
A nebo,ty nepromoky natáhnout na boty a ty boty nastříkat nějakým sajrajtem,já pouzívám olej co najdu v garázi,vydrzí to pak déééle.
Přeji málo deště!
Auto ani náhodou
Boty mam sidi adventure ty neprotecou a samo že v dešti dávám nepromok přes boty. Ale jak jedu po dešti mam mokrý holene nad botama . Prostě jak jedu rychleji v tom mokru nekudy se ta voda od předního kola zvedá přímo na hnáty.
Ondrasan1978 napsal:
Já měl při jízdě na mokru vždycky mokrou nohu na levé straně, kde není kyvka a po zakrytí podsedlovky je to podstatně lepší. Myslím, že zepředu se tam moc voda nedostane, zvlášť u advíka.
To mi vyřešil vnitřní blatnicek a goratexovy botky
No nie je to krasny polotovar tie nase masiny?? A tie prachy...a mozes na to dokupovat toooooolko nadherne drahych "zbytocnosti" aby sa to pri pade nerozbilo...ked prsi aby si nebol mokry....nove plexi aby nefukalo..drziaky..kufry..navigacia...
Béďo
ten plast je fajn.....ale len ked je voda.....V Tirane som sa dostal do zápchy v meste a prvy krat v zivote mi zacala stupat rapidne teplota......je to na zvazenie
Když začne pršet, schovej se a čekej schovanej dokud nepřestane a neoschne silnice
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mam sice 1100 ale je to jedno.ty zasterky pod valcem sou supr, necaka na boty a nepromoknou. Jinak dyz jedu jen v riflickach tak okamzite citim jak mi tece do bot voda z valcuu.dyz mam gate psi hubik prez boty tak nic, sucho.boty mam oxtar goreteks...dyz sem mel ale stary boty ty samy tak mi casem cvachtalo pac ten goreteks uz asi nefungoval.
Kupredu spatki ni krok...
Také potvrzuji funkčnost gumových zástěrek pod válci
Byla to první věc co jsem chtěl sundat když jsem koupil Advíka .....
Po první jízdě v dešti jsem změnil názor - fakt fungujou
Upravil GSA Petr dne 18.03.2017 17:05
MAM DOLE ZASTĚRKY POD VÁLCEMA-SAMO DOMO VÝROBA A NAD VÁLCEMA TAKY TAKOVÉ ZÁSTĚRKY GUMA-NEREZ OD FIRMY GRAVE A DOBRÝ.NEJVIC MI ZATÉKALO PRÁVĚ HOREM PŘESNĚ POD KOLENEM A PAK KRÁSNĚ DO BOT.MAM POUZE GS,NE ADVIKA A TAM TO PROTÉKALO ÚPLNĚ LUXUSNĚ.TAŠKY NA PADÁCÍCH TAKY TROCHU VODY POCHYTAJI,ALE TY HORNÍ ZÁSTĚRKY JSOU DOBRÁ VOLBA
MAM DOLE ZASTĚRKY POD VÁLCEMA-SAMO DOMO VÝROBA A NAD VÁLCEMA TAKY TAKOVÉ ZÁSTĚRKY GUMA-NEREZ OD FIRMY GRAVE A DOBRÝ.NEJVIC MI ZATÉKALO PRÁVĚ HOREM PŘESNĚ POD KOLENEM A PAK KRÁSNĚ DO BOT.MAM POUZE GS,NE ADVIKA A TAM TO PROTÉKALO ÚPLNĚ LUXUSNĚ.TAŠKY NA PADÁCÍCH TAKY TROCHU VODY POCHYTAJI,ALE TY HORNÍ ZÁSTĚRKY JSOU DOBRÁ VOLBA
Jarda Smid napsal:
To by mohlo fungovat, koukal jsem na grave.cz tak to zkusim objednat díky.
Jarda Smid napsal:
To by mohlo fungovat, koukal jsem na grave.cz tak to zkusim objednat díky.