Uvažuju o přešití sedla a našel jsem firmu http://www.caloun...m/news.php má na stránkach několik sedel na GS tak se chci zeptat na vaše zkušenosti pokud to někdo máte od něj.
Ahoj, nechlal jsem si u něho vloni snížit sedlo a můžu ho doporučit. Po telefonu jsem vysvětlil co chci, sedlo poslal a za 10 dnů bylo zpět přesně podle požadavku.
Schodou okolností vezu do Hradce v sobotu sedadlo na přešití, je to z 1150. Zatím jsme mluvili jen po telefonu, ale p.Šatava se zdál velmi příjemný a vstřícný. Napíšu v sobotu večer, jak nám to šlo.
Schodou okolností vezu do Hradce v sobotu sedadlo na přešití, je to z 1150. Zatím jsme mluvili jen po telefonu, ale p.Šatava se zdál velmi příjemný a vstřícný. Napíšu v sobotu večer, jak nám to šlo
Dnes jsem si přivezl nově udělané sedadla od mistra čalouňíka (pro Macháčka dělá také).. Na rychlofku jsem to blejsknul mobilem. Jen pro info, přední je zvýšené o 4 a zadní o 2 cenťáky. Matroš tvrdší odle mého přání a je to vážně dokonalost. Nemůžu se dočkat až ho prubnu
Remus511 přiložený následující obrázek:
paulik78 napsal:
JohnyT: Moc nadšeně to nezní - celkem spokojenost.
Tak nadseni... udelal co jsem chtel, za dohodnute penize, v dohodnuty cas, takze huraaaa Prestiti obou sedel na 1150, dve barvy a modra linka cca 3500,-
BMW R1150GS MY02
Já jsem si také zařídil nové potažení sedla a už jen čekám - bude to drahé, ale bude to pravá kůže kombinovaná s umělinou alá dakar - od pána co to dělá pro většinu startujících... Tož jsem zvědav! Co jsem zatím od něho viděl tak to byla vždy solidní práce! Tak věřím, že nezklame...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
funkční = studená PUR pěna, gel, AirHawk systém apod. Prostě ne obyč. čalounický molitan, ale materiál na kterém vydržíš sedět celý den a přitom ti neupadne část těla, které se sedla maximálně dotýká...