Zdravím pánové, mám problém se svoji 1150/2003. Momentálně jsem v Rumunsku pod Fagarašem a gs přestalo jet, jako by došel benzin. Jsem trochu antitalent, ale benzínu je dost, svíčky jiskří, vstřiky stříkají, zkoušel jsem proházet pojistky a nic.
Nenapadá Vás co bych ještě mohl zkusit? Snad Hall, ten se tu často řešil, ale ten samozřejmě nemám.
Ma motorka FID? Sviti ti FID se zarazenou rychlosti? Pokud FID nesviti tak je problem ve chcipaku na riditkach. Jinak bych se podíval do nadrze jestli nemas prasklou benzinovou hadicku k filtru..
Upravil bmwgsa dne 04.07.2017 19:08
Vstriky můžou prasit ale tlak je nizkej a nestačí to na ´´rozprasení´´ směsi, zkus vytáhnout oba vstriky a podívat se na mlhu jestli je stejná nebo jeden děla jen proud..
Vzduchac tohle nebude určitě, a vypínač na ovladači taky nejde pak jiskra..
Tom
Pokud to toci a ani naznakem neskytne, ztratil se tlak v palivovem systemu. Resil jsem to stejne. Zkus vyndat streva z nadrze jestli se Ti neuvolnila nejaka hadicka od filtru nebo od cerpadla.
Splněný sen moje 1100GS
Klidně může být špatný Hall, i když svíčky jiskří a vstřiky stříkaj - prostě to jen probíhá ve špatnou dobu. Řešeno mnohokrát.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ten Hall má dvě čidla. Nepochopil jsem nikdy proč, když jak vstřiky, tak zapalko chodí spolu. Předpokládám, že i když nechodí jedno z těch čidel, tak že to ŘJ vyhodnotí jako chybu a prostě to nejede... Jest tak? To by leccos vysvětlilo...
Ahoj, mán stejný problém, jen s tím rozdílem, že si myslím, že to bude způsobené startérem. Je to možné? Startér se rozbil, plech který odděluje cívku od sady ozubených kol a který je zřejmě zalisovaný se utrhl a magnety ho přitáhli k cívce. To pak zkratovalo a nešlo startovat a ten zvuk co to vydávalo byl hrozný. Rozebral jsem ho vyčistil a složil už bez tohoto plechu. Když jsem si zkusil ukostřit kontaky vedoucí ke startéru abych dal motorce falešný pocit, že tam startér je, tak se vždy okamžitě po otočení klíčku seplo čerpadlo. Vrátil jsem startér, asi den ok a už to chcípe a čerpadlo po otočení klíčku nesepne. Nevím už si rady. Mohlo by to být startérem?