Čau přátelé, prosim Vás, kdo jste řešil, nebo umíte poradit, jak vyměním spojkovou a brzdovou páčku, aniž bych něco doku.rvil?
Mám nové, krátké a než se pustím do demontáže starách, rád bych věděl co kde povolit. Díky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Co by si dokurvoval normalne sroubek ven packa ven nova packa dovnitr sroubek kde je v pacce maznout vazelinou a packa zpet.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Já to teda moc nekoumal, ale ze spod toho celýho bazmeku, kde jsou páčky, je nějaká plastová krytka. Předpokládám, že pod ní bude ten šroubek?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jaký páčky si pořídil, bylo by foto? Každopádně pokud chceš vyměnit páčku musíš demotovat zrcátko je tam jeden šroub schovanej pak sou asi tři zespoda. Sundáš plastový kryty co drže ty šrouby jak jsem psal, oddělíš ovládání a můžeš měnit páčky.Teda pokud máš 1150
Upravil luft dne 28.08.2017 19:51
Hoj, packy jsem dnes nainstaloval. Slo to v pohode az na ty vy.kurveny "stelovaci sroubky" . Povolit je byla slusna rehole.
Jinak packy kratsi nez original a jsou z Alliexpresu.
Kubrt přiložený následující obrázek:
[90.81Kb]
Upravil Kubrt dne 28.08.2017 21:55
kubrt napsal:
Hoj, packy jsem dnes nainstaloval. Slo to v pohode az na ty vy.kurveny "stelovaci sroubky" . Povolit je byla slusna rehole.
Jinak packy kratsi nez original a jsou z Alliexpresu.
Ahoj nemáš někde odkaz na jejich web, které páčky to přímo jsou.
Díky.
Pisu z mobilu a nedari se mi udelat odkaz aktivni... Zde jsem objednaval.
Upravil Milos dne 29.08.2017 10:05
Tomtom : ja Ti rozumim. Ale uz jsem tam koupil dost veci a zatim spokojenost. A proc kupovat ty stejny u nas, z jednoho nejmenovaneho shopu, kdyz je muzu mit o minimalne polovinu levnejsi
tomtom napsal:
Ty jo Čína ..no nevím, jak jsou na tom s kvalitou, aby ti to nezůstalo v ruce až to budeš nejvíc potřebovat
Hele, poslední člověk na světě, kterej věří že Aprilia, BMW... KTM...Yamaha, si to nechá vyrábět někde jinde
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA