chystam se jet takové krásné kolečko od Slovenska přes Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Makedonii, Albanii, Cěrnou horu a Bosnu do Čech.
Chlapy čistě teoreticky, lze tady na foru sehnat lidičky, kteří by měli kontakt na někoho v těchto zemích, kdyby došlo k nějakému defektu? Mám si ce zřízenou asistenci a s sebou pár ND, ale stát se muže colkoli.
Nejlépe někoho kdo by taky jezdil.
Nebo alespon číslo na někoho, kdo by mi na cestě poradil, čoveka od fochu, co se slamníkem? Třeba tady někoho z fora.
Kubo, vidím že si vedeš seznam pro příští vlnu zatýkání Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Kubo, vidím že si vedeš seznam pro příští vlnu zatýkání
bud v klidu, na Morave plati tribální, nikoliv CZ jurisdikce.. tak daleko nedosahneme.
Pražstí oficíři navíc cestují za Jihlavu jen na koni, ve dne a ve dvou. Vymahatelnost zákonů Republiky jest tam minimální.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
Bluesberry - Uherske Hradiste
Bohumil - Vetéřov
qwert - SudPolen
schrek - Haná!
cerv - Brno?
swat - Brno
PavelDR - Znaim
Mr GS - Brno-Sud
Medik - Zizkov -- prokazatelne ZA Negrelliho viaduktem - i na to vypada
Paul - Trebic
raptor - *out of range*
Naplácám ti na holou a sežeru prase A v detailu jsem NAD viaduktem :-), což dostatečně kompenzuje ten východní posun.
A navíc, asie začíná až za Říčanama
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
chystam se jet takové krásné kolečko od Slovenska přes Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Makedonii, Albanii, Cěrnou horu a Bosnu do Čech.
Chlapy čistě teoreticky, lze tady na foru sehnat lidičky, kteří by měli kontakt na někoho v těchto zemích, kdyby došlo k nějakému defektu? Mám si ce zřízenou asistenci a s sebou pár ND, ale stát se muže colkoli.
Nejlépe někoho kdo by taky jezdil.
Nebo alespon číslo na někoho, kdo by mi na cestě poradil, čoveka od fochu, co se slamníkem? Třeba tady někoho z fora.
Díky moc
Pavel
Neřeš. Pober kontakty na místní fachmany, co umí poradit i po telefonu a ze zkušenosti vím, že když se něco po...., pomoc se nějaká vždycky najde. Hlavně si vem telefon a dobrej paušál i na data.
Motocare je take vyzkoušené (v Srbsku).
Upravil Medik dne 30.08.2017 08:44
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Naplácám ti na holou a sežeru prase A v detailu jsem NAD viaduktem :-), což dostatečně kompenzuje ten východní posun.
A navíc, asie začíná až za Říčanama
PAK JSES OVSEM HRANICAR!
jestli jses nad vyjaduktem. Neco jako zizkovsky Chod...
17 cm
hobr napsal:
Hix - pražáci = 90% lidí z lontu (a ázije)....
To naneštěstí není podstatný a vůbec nic se tím nemění, protože 90% z těch 90% přistěhovalců se velice rychle přizpůsobí a začnou se chovat, jak ...... (každej ať si doplní sám )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hobr napsal:
Hix - pražáci = 90% lidí z lontu (a ázije)....
To naneštěstí není podstatný a vůbec nic se tím nemění, protože 90% z těch 90% přistěhovalců se velice rychle přizpůsobí a začnou se chovat, jak ...... (každej ať si doplní sám )
nesouhlas.. se.rou se nam sem levicovy liberalove, co jste je vystvali z mensich mest, neb sú kkti...
17 cm