zdravím všechny příznivce BMW Moto. Dnes jsem se stal vašim novým členem a věřím, že i já budu moci jednou přidat nějakou tu zkušenost , či příhodu . Mates
V nedelu bude 15 stupnu to uz nebude ani kafezrumem a budu letat muchi, musim najit lepacku a na kamna vgarazi postavit ventilator
Kupredu spatki ni krok...
tak to pardon
ale na zimu na kamna je to fakt zazrak. jak se tomu zohřeje ten litinovej spodek jakýsi peltier udělá elektriku a roztočí tu vrtuli. navíc vidíš jak zpomaluje, že máš přiložit. mám to už 4 roky...počítám že se mi ta investice do 30 let vrátí
říkám si hurikán
zdar matesi2000, ať ti to vrčí jak šicí stroj zn. Veritas.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Heil Matess!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
První dotaz: pokud pořídím Zach koncovku a Ysvod,.... Jak po čase budu moct měnit vatu - vycpávku - v koncovce výfuku? Na jednom foto v diskusi jsem si všiml, že je celá koncovka svařena do jednoho kusu. Nebo jsem se díval špatně.... ? Mates
Koncovku máš originál a dobrou i katalizátor? Nech je tam kde jsou. Jednak má koncovka má E-čko a je pro Tvůj motor laděná to samé platí s Y svodem. Nevím kdy jsi motorku a v jakém stavu kupoval, ale na přípravu na sezónu jdeš na to ze špatnýho konce.
Lítám pomalu a nízko..
mates2000 napsal:
První dotaz: pokud pořídím Zach koncovku a Ysvod,.... Jak po čase budu moct měnit vatu - vycpávku - v koncovce výfuku? Na jednom foto v diskusi jsem si všiml, že je celá koncovka svařena do jednoho kusu. Nebo jsem se díval špatně.... ? Mates
V Zachu není vata - není to absorpční výfuková koncovka.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
mates2000 napsal:
V Zachu není vata - není to absorpční výfuková koncovka.
Děkuji za informaci Půjdu do Zachu, na základě informaci z fóra.