Zdravim, mám problém s 1150. Baterie není nic moc, ale poprvý nastartovala motor se sytičem hned. Jenže sytič jsem stáhnul moc brzo, motor chcípnul a teď nejde natočit. Baterka ještě trochu točí, ale svíčky neházejí jiskru ani na jedný straně. Nevíte někdo co to je? Díky za nápady.
Já vsobotu vtáh Matyldu na vyjížďku... přišel jsem k motorce že jí jen tak zkusím... baterka jen cvakla startérem a nic. když už jsem byl ale v garáži napojil jsem na nabíječku asi na půl hodiny dal kafec s přítelkou, vrátil se opakoval pokus... no a garáží se ozvalo lahodné VRRRRRRRRRR... prostě nádhera...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
svíčky jsou sviňe často se mi ted stává že i když někdo dal loni nové a do vánoc jely tam po nějakým měsícu jsou KO stačilo vyměnit ajelo to ( letos už 3 motorky) asi vlkost a nebo horší kvalita svíček nevím .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Ja mel na jare nejen problem se startovanim, ale is jizdou samotnou. Bylo to vytazene lanko plynu na prave strane pod nadrzi - vyskocilo z toho sroubku s bowdenem a nechtelo se to chytit. Kluci tady na foru mi poradili, nasel jsem to hned, hodil zpatky a chytla driv nez jsem sahl na starter.
David - Brno, 1150 GS.
Tak mám první "problém" .Motorku jsem odstavil loni v listopadu se skoro plnou nádrží .Nedělal jsem žádné "zazimování". Postavil jsem ji na hl. stojan a připojil dobíječku. Dnes jsem se pokusil o nastartování..... a nic.Start č. 2: baterka točí, po kontrole svíčky hází jiskru,čerpadlo tlačí ( alespoň je slyšet) a stříkačka stříká, lanka na svých místech, vzd. filtr vyčištěn.... a nic. Start.č.3 : připojil jsem pomocný zdroj, vytáhnul svíčky - vysušil....a opět nic. Tím pádem jsem vyčerpal všechny svoje dovednosti.
Najde se někdo kdo poradí co s tím?http://www.bmwgs.cz/images/smiley/hmm.gif
Trpělivost. Někdy to hold trvá. Někdo přijde po zimě a škrtne a jde a jiný to nemůže roztočit. To je u všech možnejch motorek i aut. S tím záložním zdrojem to děláš dobře. Zkus tak max. 20vteřin v kuse točit a pak to nech odpočnout tak čtvrt hodky a zas. Však ona půjde jak hodinky, neboj. Taky se ještě stává, že pak nejde za plynem a dusí se. Až chytne, tak ji nech ohřát na volnoběh a pak zkus pomalu přidávat. Rozhýbe se neboj.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cicli, díky za podporu. Zítra se tomu budu věnovat více. Podobný problém jsem měl i po loňské zimě. Vyřešila to tehdy nová baterka.Takže teď mám tak nějak obavy aby to nebylo něco vážnějšího.
Tak jsem to po přečtení tohoto vlákna nevydržel a šel ji taky protočit.V garáži 3°C,venku 7°C,před garáží hromada sněhu.Klíček,sytič(ruční plyn),start.Motor se otáčí a nic.Tak znovu a ,trochu jsem ji zahřál a šla znovu spinkat.U nás ten sníh jde dolů na můj fkus móóóc pomalu