řeším to již se Servisákem, ale než se v tom začne někdo hrabat, třeba už to někdo řešil a poradí.
Z ničeho nic mi vyplo ABS, blikaly kontrolky na palubce a ABS se chovalo, že pořád dávkuje a brzdí (jednotka "bzučí" ale nebrzdí)
Dostal jsem doporučení projít zadní brzdu, očistil jsem, zkontroloval a ABS přestalo spínat.. včera že stalo znovu, po přejetí kolejí zase vypadlo - nějaký špatný kontakt? Nutno taky říct, že ABS točí i při vypnutí spínačky. 1150 bez posilovače
Řešil, prosím, někdo něco podobného?
Děkuji moc.
Honza.
Upravil naprcccs dne 23.04.2018 10:33
Velmi pravděpodobně relé - slepené kontakty. Najdeš ho pod plastovým víčkem na krytu motorku ABS - z pravé strany motorky (pod nádrží).
Upravil Tonda dne 23.04.2018 23:01
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ahoj,
vi tady nekdo, jestli se da otestovat cidlo ABS, zda-li je funkcni ci nikoliv? Nemam bohuzel moznost od nikoho zapujcit a kupovat nove za necelych 5.000,- naslepo se mi zrovna nechce.
Po padu mam chybu ABS, kterou se mi s pomoci GS911 nedari vymazat. Jedna se o chybu 28 Wheel blocking front. Puvodni cidlo vypada v poradku, ani kabel neni nikde prerusenej. Resim, jestli je problem v cidle nebo nekde v ABS jednotce...
Upravil lebi dne 15.08.2018 08:00