potřebuji novou hallovou sondu na R1100GS - problém je pro mě čas.
Ve čtvrtek bych měl odjíždět na týden pryč a přestala mi jet motorka.
Našel by se tady někdo, nebo vhodná rada kam, na sehnání sondy v příštích dvou dnech (někdo kdo má a nebude mu vadit dodání nové za více dní).
Díky moc za případnou pomoc nebo radu jak to pořešit.
Benedikt
---------------------------
Na vysvětlenou:
Klasické příznaky - po zimě jsem nastartoval jak nic, v pohodě šlapala do zahřátí, pak chcípla a šlus. Od toho startovala několikrát, vždy ráno studená v poho, pak po zahřátí chcípla sama od sebe a zas mrtvá.
Už jsem udělal: nové svíčky (nějaké jiskry na pohled hážou obě), starý benzín vylitý, nádrž vyčištěná, kontrola čerpadla a průtoku filtru, propláchnutá distribuce benzínu, oba vstřiky cvakají i plivou benzín, vzduchový KN filtr pročištěný, všechny možné konektory na motorce rozpojeny - očištěny - prostřiknuty sprejem - spojeny, elektrika odpojeny alarm a dodělavky (zásuvky, světla), kabelové svazky v místech narušení starého obalu nové obaleny stahovačkou. Po tomto to vypadalo nadějně - po zahřátí ok, vyjel jsem a vše jakoby nic, paráda ... po 40km ale zase jak když utne a šlus. Víru nyní vkládám do toho hallu.
Záleží, jaký máš rok GS.
Hall doma mám z 1100RS (konektor s rádiusy). Najeto asi 30tis km. Měl by být funkční. Ale nejsem Brno.
Tvar konektoru ti pošlu na mail. Můžu poskytnout výměnou za hall se starším typem konektoru (hranatý konektor). Nespěchám na to, tak to nemusí být z ruky do ruky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Záleží, jaký máš rok GS.
Hall doma mám z 1100RS (konektor s rádiusy). Najeto asi 30tis km. Měl by být funkční. Ale nejsem Brno.
Tvar konektoru ti pošlu na mail. Můžu poskytnout výměnou za hall se starším typem konektoru (hranatý konektor). Nespěchám na to, tak to nemusí být z ruky do ruky.
Ahoj, díky moc za vstřícnost ... prvně pro spádovost kousek od Brna zavolám Tondovi. (PS: Mám na moto sondu s plochým starším konektorem - 6 v řadě)
V pohodě, to bys ho musel přeletovat na svůj. Od Tondy budeš mít novej, hezčí, blíž a bez práce.
Jen jsem ti chtěl zachránit vejlet.
Ať to problém s motorem vyřeši!
Tondo jde koupit ten jednořadej konektor, že bych si to předělal na svou babičku? Nebo nemáš nějakej vyčichlej k tomuto bastlení? H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bohumile Bosch bude mít asi větší rybníček než BMW. Když by ale v BMW nebyli zloději, tak prodávají jejich díly levněji než Bosch.
H.