No, mám dlouho plnou, pak to ubejvá tak nějak normálně a když se rozsvítí hladový voko, tak klidnou jízdou dám ještě 200km :-) Ale je to předělávka na 33l z původní a fid je taky původní. Na 1100GS. Počítám, že se to tolik lišit nebude. Si prostě zvykneš na delší dojez na rezervu :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Cece mam tam veljou nadrz z advika leta a jediny co je kdyz jsem prehodil streva tak plna je jen na chvilku cca30km a rezerva se rosviti kdyz je v nadrzi 10L jinak vse pasuje dalo by se asi nejak hejbnout z plovakem ale neresil jem to
Taky mám Adv. 30l nádrž a chová se to stejně jako Medikovi. Dlouho plná (tak 120km) pak ubevá a hladový oko je tak na těch 10l zbytku. Ale já to teda nikdy moc nesledoval, vím, že po 500km mám natankovat. :-). On ten plovák asi plave každýmu trochu jinak, důležitý je, že to sepne rezervu kdy má.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /