Objednávky budou spracovány ručně, protože se nepodařilo sprovoznit formulář na webu tiskárny. "Computer MCL Brno, spol. s r.o." Potvrzení objednávky najdete vždy v tomto vláknu.
Případné dotazy a změny vašich objednávek řešte přímo s pracovníky tiskárny.
tel: +420 549 254 198, nebo +420 724 371 213
ČR/SR_Poštovné+balné 140 Kč/3,5 EUR pro 1-3 kalendáře a 160 Kč/4,0 EUR pro 4-10 kusů
Platba:
Hotově v sídle firmy MCL Brno při osobním odběru: 0 kč
Dobírka: je v ceně poštovného
Sezonu máme za vrcholem a je nejvyšší čas začít sbírat fotky na náš kalendář. Vše podstatné nechám jako vloni.
Kalendář BMWGS 2019 formát A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena bude 200Kč za kus.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky.
Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám své povedené obrázky poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako minulá léta jeden kalendář zdarma.
Posílejte své fotky PO JEDNE na tuto adresu:
Do předmětu mailu nic nepiste
Do názvu fotky pište popis k fotce. Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely [b]1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
Mějte na paměti, že Rajče komprimuje fotky. Proto budeme autory vybraných fotek muset kontaktovat a poprosit o poslání nekomprimovaných dat pro tisk znovu na náš mail. Bez přezdívky v názvu fotky je velmi těžké autory kontaktovat.
.
paja1 přiložený následující obrázek:
Hele, na mail zde uvedený nahoře v odkazu to poslat nešlo. Na Tvůj soukromý asi v pohodě, jak tak koukám (už jsi fotky přidal).. jenom zařazení je trochu jinak, ale o prd jde
hofi01 napsal:
Hele, na mail zde uvedený nahoře v odkazu to poslat nešlo. Na Tvůj soukromý asi v pohodě, jak tak koukám (už jsi fotky přidal).. jenom zařazení je trochu jinak, ale o prd jde
Neboj neni to omyl.
12tek bude plno a tak jsem je soupnul k 650.
Pája
hofi01 napsal:
Neboj neni to omyl.
12tek bude plno a tak jsem je soupnul k 650.
Plawa> jako vždy luxusní lokace... To jsou prostě fotky do kalendáře. Tomu se dá jen hodně blbě konkurovat. Ty a Vojta, dva hodně dobré zdroje nádherných fotek
zutro napsal:
Plawa> jako vždy luxusní lokace... To jsou prostě fotky do kalendáře. Tomu se dá jen hodně blbě konkurovat. Ty a Vojta, dva hodně dobré zdroje nádherných fotek
Naprostý souhlas. Také jsem se na fotky těšil ... a ono jo