Měl jsem to pořešený na 11ce (21kolo, tlumič ADV+Hyperpro pružina) přes rozšíření stojánku od TT. Dal jsem delší šrouby a vymezovací válečky mezi plechy a vyřízl špalek z tvrdý gumy - délku už z hlavy nevim, ale měl jsem to až k výfukovýmu svodu, protože ten to prodloužení limituje (i tak to, ale bylo ještě kratší než bych potřeboval). Další možnost je pak stojan rozříznout a navařit - tak jsem měl pořešenej hlavní stojan od Servisáka.
Upravil MALI dne 18.09.2018 20:55
Jo s pružinami H.Pro na origo repas tlumičích mi to taky dost leží na bočáku. Plánuju už pár let koupit starší 100jan a prodloužit ho, ale asi jsem línej nebo jsem si už zvyknul.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pružinu H mám taky a leží to dost . Hlavní problém je , když je naložená už dvakrát jsem ji našel na zemi , prostě se převáží přes přední kolo a jde k zemi a kdo to má pořád zvedat. Asi to říznu , dám železnou kulatinu dovnitř a zavařím kolem, ale jak se říká , dvakrát měř , jednou řež.......ale do toho řezání se mi moc nechce . Třeba někdo poradí lepší řešení.