Pertla> TT se taky kopíruje a prodává za nižší cenu a nikdo se nad tím nepozastavuje, tak co. Holt kufry big husky už dosáhly slávy TT a taky se kopírují. A nejsou to první kopie. Tuším že kdysi byl obdobný problém s kufry od Marceluse. Otázka je, zda budou i stejně kvalitní ty kopie...
zutro> Ale ona je kopie a kopie. Všechny kufry budou kopie toho prvního .. jen lehce pozměněné. Ono co bys taky chtěl měnit na kufru pro motorku žejo ... pořád to bude hliníková krabice.
Ovšem sebrat je 1:1 a prostě si na ně dát svoje logo je prasárna non plus ultra. Taky si vyrábím tašky na motorku ... taky jsem viděl mraky řešení, které jsem prostě použil, ale nikdy jsem ho nevzal 1:1 a pak si to vesele prodával jako svůj nápad. (dobře, pominu tobinátor, ale ten zase modeloval kamoš ... podle vzoru, který taky jinak nevymyslíš...)
Toť jen rozdíl ke kopii a kopii...
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Koukám, že každej už je má doma, že všichni ví, že to je kopie.
Ten chudák, co se tady ohání duševním vlastnictvím, by se měl stydět vůbec s něčím takovým tady přijít.
Ukradne tady před lety dlouholetému členovi doménu za účelem vydírání a zpeněžení a teď se tady bude ohánět duševním vlastnictvím
Zloděj křičí, chyťte zloděje...
To se bavím
Shodou okolností mám doma jak kufr Poledníka, tak origo BMW a tak AdvBox... zvenku (čili pro bl.bečky, který víc než obal nezajímá) jsou naprosto stejný všechny.
Origo BMW tady zaručeně byly první a jediný, co Poledníkovi zbývá na obhajobu je to, že mají jiné zámky a puky... na pucích tady někdo chce stavět obhajobu?
Zevnitř jsou jediný poledníkovi kufry zapatlaný silikonem, jak kdyby to přišlo nahonem z Číny... musel totiž lacině zatěsnit ty mraky nýtů, co tam nas.ral.
BMW ani AdvBox s tímto problém nemá. Taky taky nikdo nemá nanýtovaný žádný výztuhy... zase jenom Poledník.
Těsnění má každej úplně jiný.
A že má AdvBox stejný zámky... ano, má... oba je nakoupili v Polsku u stejnýho výrobce... takže nakupovat u stejnýho výrobce znamená kopírovat
Proberte se Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
A pro pana nejchytrejsiho. Ty zamky jsem kreslil s Romanem pomahal jsem mu s CADem. Tak prosimte mlc a nemel stolici. Ota to sproste ukradl.
A kdyz uz jsi tady zminil Marcela tak predstav si, ze to on nam dal jako prvni vedet, co Ota chysta. Takze asi tak. Nic o tom nevis a moc mluvis.
Kdyz k vam nekdo jezdi denne na kafe, tvari se jako nejvetsi kamarad, potaji sonduje kde se co vyrabi a pak vytahne tohle, tak vas to proste nastve. No kraj razovity
Upravil bartus dne 15.01.2019 17:26
Pertla> nevím jak moc je to zkopírované - neporovnaval sem to. Bral sem to v obecné rovině kopírování - proto porovnání s TT. Zbytek je věc těch dvou výrobců.
bartus napsal:
A pro pana nejchytrejsiho. Ty zamky jsem kreslil s Romanem pomahal jsem mu s CADem. Tak prosimte mlc a nemel stolici. Ota to sproste ukradl.
A kdyz uz jsi tady zminil Marcela tak predstav si, ze to on nam dal jako prvni vedet, co Ota chysta. Takze asi tak. Nic o tom nevis a moc mluvis.
Kdyz k vam nekdo jezdi denne na kafe, tvari se jako nejvetsi kamarad, potaji sonduje kde se co vyrabi a pak vytahne tohle, tak vas to proste nastve. No kraj razovity
No, tak já to slyšel zase trošičku jinak...
když k vám někdo denně jezdí na kafe a má připomínky k výrobku a vy, místo aby jste si připomínku vzali k srdci, tak řeknete: tak si to zkus sám, ty chytrej.... tak se pak nemůžete divit, že jeden ze 100tis lidí má koule a vezme vás za slovo.
Tohle jednání má sklízet naopak obdiv a ne urážky.
Když někdo "usne na vavřínech" a myslí si, že sežral rozum světa a že ho nikdo nebude poučovat, tak se nemůže divit, že se jednou najde někdo, kdo to udělá pořádně za něj.
Takhle se totiž dělá porok
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nevím, na té údajné kopii mi na hranách chybí množství nýtů, což naopak vítám a zamlouvá se mi více...
A to že designově si jsou podobné... mno upřímně jsou dost těžko rozpoznatelné od skutečného originálu od BMW...
Je mi to u zadku, ale udivuje mě, že ten, koho se to týká a kdo byl nařčen z krádeže, nemá chuť se obhájit? Asi mu to zůstalo utajeno, možná ani neví, že dělá něco špatně pod trvalým dohledem
bartus napsal:
No, tak já to slyšel zase trošičku jinak...
když k vám někdo denně jezdí na kafe a má připomínky k výrobku a vy, místo aby jste si připomínku vzali k srdci, tak řeknete: tak si to zkus sám, ty chytrej.... tak se pak nemůžete divit, že jeden ze 100tis lidí má koule a vezme vás za slovo.
Tohle jednání má sklízet naopak obdiv a ne urážky.
Když někdo "usne na vavřínech" a myslí si, že sežral rozum světa a že ho nikdo nebude poučovat, tak se nemůže divit, že se jednou najde někdo, kdo to udělá pořádně za něj.
Takhle se totiž dělá porok
Bohuzel nejste zprave informovan - zneuzil osobni a obchodni informace k vlastnimu prospechu. Naposledy co navstivil nasi firmu provedl fotografickou spionaz - s tim, ze ho nikdo nevidi - fotografoval "nenapadne" vsechny kufry atd.../asi si neviml, ze mame kamerovy system se zaznamem/
Cekali jsme co z toho vyplyne. Ted uz to vime a podnikli jsme nezbytne kroky k ochrane nasich firemnich vyrobku. Je toho daleko více, ale nebudu to zde rozepisovat, vzhledem k dané situaci.
Vzhledem k faktu, ze p. Petr Sys - Mr GS - provádí reklamu "firmě" advbox, neberu tento příspěvek, jako relevantní a nezávislý.
Nevím co vám p. Weintritt-advbox napovídal, aby jste mu dělal bez problému reklamu - naše kovo výrobky jsou výhradně české výroby a celá kompletace probíhá u nas ve firmě Bighusky sro.
Upravil Roman Polednik Bighusky dne 15.01.2019 20:28
Jaký nový tvar chcete vymyslet na krychli? Když se podívám na kufry Kappa KVE48B, Givi Trekker Outback app tak to je skoro stejný tvar včetně držáků, rohů jako bighusky (Taky jste kopírovali?).
Aspoň ty nýty by jste mohli začistit, aby si ten váš kufr člověk nemusel dodělávat sám.
Upravil Adjagr dne 15.01.2019 20:50