Ahoj..koupil jsem manželce malé GS..sám mám 1150ADV.
jak máte vyřené na 650 dobíjení bateri nebo udržování, když to nemá zásuvku...přece ne sundaváte pokaždé ty dekly..nebo máte někde přidělanou externí zásuvku???
Upravil DM3555 dne 19.03.2019 17:17
Ahoj. Tak buď si vyvedeš nabíjecí kabel přímo z baterie, nebo přes zásuvku, která je na levé straně rámu. Když se podíváš na spodní stranu rámu, tak ji určitě uvidíš.
Podle fiche to byla příplatková výbava http://www.realoe...Id=77_0216 tedy, u ročníku 04. Za pár peněz to seženeš z allegra. Jenom jak tak koukám bez kabelu. Ale to by se asi dalo vyřešit.
Mám Dakara z roku 2004 a zásuvku mám, přes to jsem teď po zimě přidal k baterce tento adapter a zásuvka čouhá volně dopředu u krku řízení.
A mám nabíječku CTEK, kde se ten drát rozpojí a připojí se rovnou k té nové zásuvce.
George přiložený následující obrázek:
George napsal:
Mám Dakara z roku 2004 a zásuvku mám, přes to jsem teď po zimě přidal k baterce tento adapter a zásuvka čouhá volně dopředu u krku řízení.
A mám nabíječku CTEK, kde se ten drát rozpojí a připojí se rovnou k té nové zásuvce.
Super..děkuji..nedal by jsi sem prosím odkaz kde koupit ten adapter včetně téhle konkretní nabíječky která k tomu pasuje?