ze svy vlastni zkusenosti vim, ze ta nadrz je dost pevna, par uz jsem jich lakoval a vzdy jsem dulky tahal za navareny hrebik, jestli by to slo i nalepenim plastoveho hribku jsem nezkousel, vzdy bylo potreba lakovat, muzem se zkusit domluvit, ale moc sanci tomu nedavam, pak ti muzu poslat kontakt na profesionalniho dulkare ze Stresovic v Praze
to se zeptej a pak sem hoď, jak jsi pochodil, protože z vlastní zkušenosti vím, že všichni tihle "autaři" dávají od motorek ruce fofrem pryč... taky jsem to řešil (v Březiněvsi) a jen jsem tam dojel a uviděli motorku, tak se rozprchli jak švábi, když zapneš světlo
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jpbmw napsal:
ze svy vlastni zkusenosti vim, ze ta nadrz je dost pevna, par uz jsem jich lakoval a vzdy jsem dulky tahal za navareny hrebik, jestli by to slo i nalepenim plastoveho hribku jsem nezkousel, vzdy bylo potreba lakovat, muzem se zkusit domluvit, ale moc sanci tomu nedavam, pak ti muzu poslat kontakt na profesionalniho dulkare ze Stresovic v Praze
psal jsem ti PM jestli by jsi mi prosim poslal kontakt na toho dulkare .
O vikendu budu v Praze , tak bych se s nim domluvil...
Ta nadrz je jinak ve fakt pěknem stavu , takze by ji bylo skoda prelakovavat.
Sundal jsem vicko a že vnitr je docela pěkný přístup na tu promacklinu, takže by to šlo i ze vnitr těma tyckama.
Ten doktor-dulek je v Hradci a to je pro mě momentálně dost z ruky...
Upravil cejsi dne 27.03.2019 21:08
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Pan dulkar ze Stresovic byl na dovolene.
Takze nadrz jde na opravu do Hoskovic (karosar.cz), tak uvidime jak si s tim kluci poradi .
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC