Zdravim vsechny. Mozna jste si vsimli, ze tady na foru prezentuji opravy ruznych srotu. Ted je zapotrebi opravit neco dulezitejsiho, nez jsou stary kramy.
Mozna vite, mozna ne, letos na jare v den konani radarky mel nas spolecny kamarad Pavel Valtera neboli Vevis tezkou nehodu na kole. Pote byl pomerne dlouhou dobu v umelem spanku. Nyni je jiz probuzen, ale stav lze stale oznacit za velmi vazny.
S laskavym svolenim Pavlovo rodiny bych vas vsechny Vevisovi zname i nezname rad pozadal o pomoc pri rekonvalescenci, ktera v Pavlovo pripade bude trvat hodne dlouho a bude to stat hodne velky prachy.
Nechci tady psat zadne srdceryvne slohy jakej je to skvelej kluk a tata od deti, sami Vevise znate, sami vite, kolika lidem tady pomohl...
Jak rikal hasic, kdyz nejde o zivot, jde o ho.no. Ale tady o zivot jde!
Pokud budete chtit pomoct, uvadim vevisojc ucet, kam muzete prispet...
A ja jelikoz Pavlovi vdecim za hodne co v zivote mam, prispeju jako prvni.
Michal, Mirka a Tonicka = +5000 Kc
Jednou za cas budu mit od Vevisovo rodiny info o Pavlovo stavu a dam tady vedet jak to vypada.
Pavel to da! Vim to...
Upravil Mr GS dne 09.08.2020 15:00
Vim o vsem co se stalo a jsem rad, ze muzu prispet nejakou ,,pětkou"... Vevis je skvelej chlap, kterej kdyz mohl, tak pomohl i me, nehlede na to ze nebyt jeho srazu v Machove, tak neznam Vas, troufnu si rict, ty nejlepsi lidi z nejlepsi motokomunity. A ted, ikdyz v tak pitomy situaci pomuzu zase ja.
Pavle bojuj!
Diky Michale.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
mmch asi bys mel napsat, co mu je...? to do neceho vrazil, nebo ho nekdo sundal autem? Minimum informaci tady.
Upravil hicks dne 01.08.2019 15:57
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mmch asi bys mel napsat, co mu je...? to do neceho vrazil, nebo ho nekdo sundal autem? Minimum informaci tady.
Proste nehoda na kole...
Mam u Tebe 1x BJ.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Vzhledem k tomu, že jsem byl před 8 lety v obdobné situaci, jako je dnes Veviska, nechtěl jsem nic komentovat a prostě jen přispět.
Ano, něco se stalo, je to velice citlivá a soukromá záležitost, která rodině a okolí, otočí svět vzhůru nohama. Najednou vás přestanou zajímat blbosti okolo.......už máte jenom " jeden " úkol a cíl.
Vevis měl těžkou nehodu na kole ( po srážce s autem ) a několik týdnů bojoval o život. První kolo vyhrál. V současné době je jeho stav o hodně lepší a dělá pokroky, byť je stále upoután na lůžku v nemocnici. Další pokroky jsou během na dlouhou trať a bude potřebovat pomoci.
Veviska doposud jakoukoliv finanční pomoc odmítala ( nejenom ode mne, pomoc nás nabídla celá řada ) s tím, že není třeba. V současnosti by byla ráda, kdyby jsme Vevisovi pomohli ( např. léčba v barokomoře až sto tisíc......atd. )
Pokud by jste chtěli Vevisovi zavolat, nebo ho vidět, nebojte se a zavolejte mu ( já jsem se prvního telefonátu strašně bál ), zvedne vám to Veviska a už se domluvíte.
Posílám Pájinovi 5000,- Kč s přáním, ať mu to pomůže.
kubrt napsal:
Proste nehoda na kole...
Mam u Tebe 1x BJ.
to ani omylem.. mas to extremne predrazeny
17 cm
I když Vevise neznám osobně, tak posílám aspoň litr. Mám 8letou hendikepovanou dceru a vím co to obnáší zajistit každý rok finance na léčbu a terapie. Držím palce a přeju hodně trpělivosti, nám to trvalo 5 let postavit se na nohy a makáme stále dál. Snad se v místní "komunitě" najde aspoň dalších sto lidí..
Upravil vztekloun dne 01.08.2019 22:39
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Vím o této události dlouho. Zpráva o nehodě mne zasáhla. Zažil jsem, jaké to je, když se převrátí život naruby a tak nemám ani nápad, co chytrýho sem napsat.....
Držím pěsti, Vevis je bojovník a pokud je šance, tak ji využije a určitě vše zvládne!!!!
Litr je na účtě, doufám v dobré zprávy a přeju rodině i Pavlovi hodně síly!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Machov byl muj prvni sraz GS.
Pavle drz se a makej jak je Ti vlastni, vzdy na 100%.
Drzim palce a tesim se na zpravy o zlepseni Tveho zdravi.
Splněný sen moje 1100GS
a) to, co psal Michal21 neni uplne presne.. Vevis zatim NEMLUVI (zrejme jen kvuli hadicce, co ma v krku).. takze se mu primo nedovolate
b) rekonvalescence vypada -- v ramci moznosti -- OPTIMISTICKY (y) -- hejbe snad vsema chapadlama atd.. zda se, ze by i mluvil (nemit tu hadicku)
c) MAJI SMYSL NAVSTEVY KAMARADU... kvuli stimulaci mozku.. obnovovani mozkovych drah atd.
d) v tom srpnu by mel byt Vevis v Kladne, takze to budeme mit bliz.. jinak lezi... a snad to neni zadne tajemstvi, v nemocnici Braunau, tedy Broumov.
Upravil hicks dne 02.08.2019 11:41
17 cm
Vevisoj co k tomu napsat velký smutek,když jsem se to od velkýho Jardy dozvěděl,z etických důvodů a neznalosti situace v nemocnici nechtěl jsem volat Vevisce v těchto těžkých chvílích,věřím,že jí podporují všichni příbuzní + ti co mají Vevisoj rodinu rádi tak jako my.
Legendární Vevisoj jeho čelo v hořčici nezapomenutelné srazy v grandrestaurantu u Hanibala na Kukuldě to se nedá zapomenout,poznat tolik fajn lidí to se musí zažít.
Takže Pajíne + Vevisko držte se moc na Vás myslíme a na úspěšnou rekonvalescenci zasílám 5000kč at Vám to trošku pomůže.
zdravíme Vás do Machau a pěvně věřím,že u Hanibala dáme zase společně tu hnusnou gambáčovou 10%
Vevise neznám, tu moc nechodím, penize taky nemám, ale kurnik litr na přímou podporu vašeho kamaráda a tátu od rodiny samozřejmě posílám.. Právě jsem uspal mě holky 3 roky a 3 měsíce a jsem šťastný že mohu alespoň takto pomoci. A kdo ví, třeba toho fajn kluka někdy poznám.. Drž se. Tomas
Mr GS napsal:
... i ti chytří mají někdy slabší chvilky
Peťo - vzácná sebekritika
A teď vážně - poslal jsem také mírný "obolos". Pavle, držím Ti palce, ať se z toho dostaneš!
Upravil hobr dne 03.08.2019 09:22
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
...doufám že až si zase příště pokecáme o kolech, budeme mít na to jestli silniční, nebo horská stejný názor.... držím palce, ještě je tady toho spousta co je třeba dodělat.
Drž se, posílám.