Dnes vše spárováno a odzkoušeno - vše funguje jak má. S aplikací BMW Motorrad plně funkční navigace s pokyny na TFT a hlasem do helmy, telefonní seznam komplet přenesený na TFT možno vyhledávat, přijímat a odmítat hovor kolečkem na levém řídítku, hlas a mikrofon do helmy, hudba TFT si natáhne komplet hudební knihovnu včetně grafiky alb a to vše zobrazuje u dané písničky, lze listovat podle alba, interpreta a pod, přeskakovat, přepínat atd., zvuk do helmy, při navigačním pokynu hudba na pozadí a pak zase zesílí, ovládání hlasitosti ma helmě, nelze měnit kolečkem na levé straně.
Postup párování:
1) aktualizoval jsem SW na intercomu
2) smazal jsem veškeré předchozí párování (helma tovární reset, TFT vše smazat, telefon jsem smazal TFT i intercom co jsem předtím zkoušel
3) helmu jsem pároval s TFT na pozici řidiče
4) telefon jsem pároval
5) ještě mne až bude čas čeká párovat druhá helma tak pak aktualizuji
Za možnost testování, poskytnutí přístřeší a trpělivosti velký dík www.motor-garage.cz
Harley1006 přiložený následující obrázek:
[101.35Kb]
Upravil Harley1006 dne 01.04.2020 01:46
Při tomhle systému mne strašně vadi složité a velmi zdlouhavé ovladani. Např vypnout a zapnout hudbu někdy potřebuji ve vteřině a tedy jedním kliknutím. V tomhle případě než se proklikas ze základního meny na TFT je to přes 5 kliknutí. Stejně jako vytáčení určitého čísla, např "volat domu" chci si otevřít vrata při příjezdu opět na klik a ne se prohrabovat seznamem. To dřív nabouras jak se na to musizs soustředit. Takže jsem zase v všechno odparoval a používám to jako dřív.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Při tomhle systému mne strašně vadi složité a velmi zdlouhavé ovladani. Např vypnout a zapnout hudbu někdy potřebuji ve vteřině a tedy jedním kliknutím. V tomhle případě než se proklikas ze základního meny na TFT je to přes 5 kliknutí. Stejně jako vytáčení určitého čísla, např "volat domu" chci si otevřít vrata při příjezdu opět na klik a ne se prohrabovat seznamem. To dřív nabouras jak se na to musizs soustředit. Takže jsem zase v všechno odparoval a používám to jako dřív.
Rozumím ti, jde o zvyk, za mně je to TOP, zas tak často při vyjížďce nevolám, vyhovuje mi naopak, že hned vidím příchozí hovor, kdo volá a pak mám možnost odmítnout nebo přijmout a pokud už potřebuju volat, tak si někde přibrzdím vyhledám a pak jedu dál. A ta hudba :-) to je takový bonus. Mně hrozně baví moderní technologie :-) :-)