Já vím, budete mě kamenovat za nové vlákno, ale nedá mi to. Jsem ulítlej jak do motorek tak i do aut. Určitě nejsem sám a tak mě zajímá kdo má jakého mazla nebo o jakém sní. Nejde o to zda je drahý čí levný, zda bežný či unikátní...
Začnu třeba já. Mám dlouho políčeno na dvě auta. Jsou naprosto rozdílné, ale přece mají něco společného
Remus511 přiložený následující obrázek:
Společnej mají asi znak,že?
No, já jako přibližovadlo používam toto riödinný autíčko... I když je to dneska obyčejný auto,
byla Oktávka dlouho můj sen ...
Thomasson přiložený následující obrázek:
[282.74Kb]
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson>Tak to by se ti mohla líbit tahle krasavice je tuž hezkejch pár let, když u nás přistála na náměstí, nedalo mi to, tak sem jí blejsknul. Mimochodem ta stříbrná Felda byla tenkrát moje.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
nenca napsal:
Thomasson>Tak to by se ti mohla líbit tahle krasavice je tuž hezkejch pár let, když u nás přistála na náměstí, nedalo mi to, tak sem jí blejsknul. Mimochodem ta stříbrná Felda byla tenkrát moje.
I když .. tohle je už dost moc... Mě se líbí takovej decentní tuning
A ta felda taky vypadá moooc pěkně ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Jinak by se mi líbilo tohle, protože sem fanda Ferrari, ale o tom se mi snad nemůže ani zdát, na to se můžu jen koukat a ten úžasnej zvuk, až se mi dělá husina po celým těle http://www.youtub...-HlrcP6Qg4BMW R1200GS neví co je konkurence !!!