Ideální by to bylo asi nahrát na nějaké veřejné úložiště. Jako etalon se používá www.rapidshare.com ale pokud z tama chce člověk stahovat rychle a několik souborů naráz, tak musí mít zaplacený přístup. Soubory tam jdou nahrávat do velikosti 100 nebo 200 MB, takže je potřeba to video rozdělit na víc .zip archívů.
Eventuelně to jde taky nahrát na české služby typu www.leteckaposta.cz, která je zdarma.
Miták
pokud by jsi vážně chtěl to někam dát a máš aspon trochu slušnej upload, tak mám svůj FTP server, udělal bych tam folder a dal ti přístup...a pak sem..pokud by jsi tedy chtěl tak více na PM....akorát si nejsem jistej jestli na mně pak nevlítne OSA..
GS 1200 R Adventure
Ehm, tak mě napadlo, že bych zítra zkusil pohledat, esli to eventuelně na netu už někde natažené není, to by bylo nejjednodušší pro všechny Jináč asi pošlu tu obálku
EDIT: Takže prd Nikde nic nemůžu najít, asi to nebude jen tak snadné, jak jsem myslel, posílám PM a obálku
Upravil mitak dne 14.05.2009 20:48
Miták
Wingovi zřejmě vyhoří PC, když bude vypalovat jedno DVD za druhým, ale je to od něj moc moc hezký, to fakt oceňuju.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
Tak jsem Ti taky napsal PM...díky
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Wing napsal:
mitak- hele takhle bych to neviděl. Zhruba před rokem sme od něj s přítelem Klidem objednávali asi 6 věcí a on nám do balíku přidal zdarma tohle DVD. Ani na obalu DVD ani uvnitř ve videu není ani zmínka, že se nesmí kopírovat, množit či publikovat. Opakuji, ani zmínka o licenci či autorských právech. Což je myslím logické, protože to je nafilmovaný postup z dílenského manuálu BMW Repromu, takže i autor toho DVD by měl mít svolení od BMW.
Jestliže je to takhle, tak bysme to potom mohli namnožit na net na více úložišť
Miták
Když to vidím, kolikrát bys to měl Wingu vypalovat a posílat, nebylo by dobré video konvertovat do AVI, aby to nebylo tak velké a pak dát např. na http://www.hellsh..., http://www.humyo.cz ... ? Jen nevím jakým programem to převést z DVD do AVI.