Ahoj hoši,
Chcel by som poprosiť o radu: Robime si také krátke víkendové výjazdy a na budúci víkend by sme chceli navštíviť Jizerské popr. Orlické hory. Mohli by dať domáci nejaké tipy na pekné trasy prípadne ubytko? Bol by som povďačný a zaplatil by som domácemu aj nejaké pivko.
Upravil Paco11 dne 18.05.2009 17:43
Paco11 napsal:
Ahoj hoši,
Chcel by som poprosiť o radu: Robime si také krátke víkendové výjazdy a na budúci víkend by sme chceli navštíviť Jizerské popr. Orlické hory. Mohli by dať domáci nejaké tipy na pekné trasy prípadne ubytko? Bol by som povďačný a zaplatil by som domácemu aj nejaké pivko.
muzes stanovat u nas na pozemku... mozna by byla i voda... v jizerkach.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paco11 napsal:
Ahoj hoši,
co musis projet... Smedava, jizerka, sous...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No moc ste mi toho neporadili, to Hicks: diky za ponuku,mam 53 years spat budeme niekde na pevnej posteli , v stane spim len v polnych podmienkach. Doma tzn. SK/CZ spim v posteli,takze pohladame nejaky penzionik s dobrym pivkom a dlabancom.
orlické hory: vřele doporučuju nádherné zatáčky z Mladkova a pak podél hranice až do Deštného v Orl.h. a pak pokračovat až do Náchoda přes Olešnici a Českou Čermnou - všude krásná příroda a spousty bunkrů a pevností z 2.svět.války, štěrkové cesty až k nim, paráda pro ty co jezdí po asfaltu, ale občas pomalu projedou nějakou louži na zkoušku jakože terén jinak ubytování nevím, dávám to za jeden den
jpbmw: koukám na fotku u profilu. Ten PAV je dobrej je chycenej k podsedlovce? Koumám nad tím už rok a zatím jsem to nevyřešil - k podesdlovce to nechci chytat kvůli zdvihu. S tímhle úhlem ti musí letět nad zemí. I mě za V-maxem lítal
Paco11 napsal:
Ahoj hoši,
vlada-gsa napsal:
jpbmw: koukám na fotku u profilu. Ten PAV je dobrej je chycenej k podsedlovce? Koumám nad tím už rok a zatím jsem to nevyřešil - k podesdlovce to nechci chytat kvůli zdvihu. S tímhle úhlem ti musí letět nad zemí. I mě za V-maxem lítal
uz jsem to sem daval, mam to uchyceny za podsedlovku a stupacky spolujezdce a od nich jsou vyztuhy k stupackam ridice, na 1150 to bylo chvili premysleni a bylo to, ale jak jsem se dival na 1200 tak nevim nevim, ale zase jsem to moc nestudoval, jinak pav mi nelita,uz je vlozen snizujici mezikus a pav jede v rovine
jpbmw přiložený následující obrázek:
To Paco11: Viděl bych to tak: Trenčín - Bytča - Makov (sedlo) - Bumbálka - Bílá (serpentiny kolem v.n. Šance - nový koberec) - Ostrava - Opava (trochu opruz) a pak po 11 do východních Čech. Po cestě máš sedla Skřítek, tuším, že Vidly, Suchý vrch) a hlavně nádhernou krajinu. A pak třeba Žamberk, Vamberk, Dobruška do Náchoda. Tam je hezký hotel http://www.vyhlid..., který byl kdysi bordelem a za naše daňe se z něj stal hotel Jednou mě tam zavedla navigace a až jsem vjížděl do areálu zjstil jsem, že tu budovu znám z novin. Děvčata tam už nejsou, ale ten výhled při ranním cigárku je nádherný.
No a jeden den si nechej na Orlické hory ze všech stran, včetně té polské, jak už psal někdo výše (přes Náchod do PL, po cca 20km na kopci doprava na Zieleniec (sedlo), za odbočkou na Orlické Záhoří se drž vpravo do údolí Divoké Orlice (fakt nádhera) a do ČR zpět směrem na Králíky).