Prosím dokáže někdo na Ostravsku/Opavsku (teoreticky je dokážu dopravit kamkoli kolem trasy Ostrava-Brno-Praha) opravit staré samodomo hliníkové kufry? Roky používání a padání se mně zadní stěna promáčkla a prolomila o držáky, potřeboval bych tu zadní stěnu vyřezat a vevařit nový plech. Tak nějsk k nim mám citový vztah a nové se mně kupovat nechce. Děkuji za pomoc
TAKE IT EASY
To ti opraví úplně každej, kdo má svářečku na hliník a trochu s tím umí.
Hledej jenom "svařování hliníku" a určitě někoho najdeš.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bohumil napsal:
Tak se skus optat Otmara advbox třeba ti to polepi....
Taky mně to napadlo tam je ale podle mně hlavní snaha bussines s novými kufry.... chtěl jsem ty jeho krapet poladit ale bylo mně to rozmluveno že jde o “strojovou” výrobu a udělat to jinak by bylo výrazně nerentabilní
TAKE IT EASY
Mr GS napsal:
To ti opraví úplně každej, kdo má svářečku na hliník a trochu s tím umí.
Hledej jenom "svařování hliníku" a určitě někoho najdeš.
Rada nad zlato přesně tak je prosba koncipovaná ????
No, tak hledej profesionálního opraváře hliníkových kufrů...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr.GS Čteš mezi řádky nebo máš bujnou fantazii - hledám někoho kdo vyřeže a vevaří stěnu hliníkového kufru- kohokoliv kdo svařuje hliník a je trochu ochotný se chvíli drbat s věcí která nehodí 10.000
TAKE IT EASY
Bohumil napsal:
Tak se skus optat Otmara advbox třeba ti to polepi....
Taky mně to napadlo tam je ale podle mně hlavní snaha bussines s novými kufry.... chtěl jsem ty jeho krapet poladit ale bylo mně to rozmluveno že jde o “strojovou” výrobu a udělat to jinak by bylo výrazně nerentabilní
Přesně tak, ten je marnej na jakýkoliv změny rozměrů, nedej bože chtít něco navíc.
Hele tady z těch garážistů je nelepší domluva s Milánkem, ten je opravdu třída. Zkus mu napsat, nevím zda ti to svaří ale pomoci by mohl. Svoje kufry nýtuje. Také je trochu na nic, že sis vzpomněl na jaře, kdy mají všichni hromadu normální práce...
Měl jsem jen jedny - svařované, hodně krát byly na zemi....Viděl jsem i nýtované a po tom jak to kolega odložil na polní cestě bych nýtované nechtěl
TAKE IT EASY
Sehnal jsem přes známého chlapa v Opavě který svařuje hliník - kufr k němu odvezli tak uvidíme co on na to. Jelikož nemám puky ale kufry chycené na tvrdo k nosičům šrouby, tak se zadní stěna promáčkla (okopírovala kci nosiče) a křupla v místě dír pro šrouby - asi v 50 km/h rychlosti jsem šel v písku na bok... je tady řešením tam prostě přivařit další plech aby tuhost kufru (jen jeden svislý svár) byla zachovaná nebo jak píšu vyřezat celou jednu stranu a vevařit novou. Nechal jsem to na něm. Pokud teda se mu do toho bude vůbec chtít.
TAKE IT EASY