Rozmýšľam nad kupou plexi z gsa na moje obyčajne gs. Viem že je širšie o niečo. Pýtam sa- je v tom citeľný rozdiel v ochrane proti vetru oproti obyčajnej gs? Skúšali ste niekto už oboje ? Ak budem riešiť plexi z gsa viem tie adaptéry širšie riešiť aj inak ako kupovať origo za 150€? vďaka. Plexi by som chcel wrs. Máte nejaké lepšie nápady? Alebo existuje nejaké široké plexi na obyčajne gs, ktoré sa môže rovnať aj širokému plexi z gsa? Vďaka
Lukas1150 přiložený následující obrázek:
Mi pomohl až tobinator, respektive jeho kopie. Široká možnost nastavování sklonu a výšky plexi. Mám adv a wrs viz foto.
reslo přiložený následující obrázek:
..jo ja mam na svym GS taky GSA plexi ... dokonce turisticke od SKIDMARX na normalnich GSA drzacich (jsou sirsi nez pro GS). A me to vyhovuje maximalne.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ono záleží na tom co nikdo nezná. Na jezdci. Jak je velkej (hlavně od sedla nahoru). Takže nejlepší by bylo, kdybysis ujasnil jak a jestli na tebe s GS plexi fouká. Já třeba vím že s GSA plexi (mám GSA) na mě foukalo horem a dost ošklivě (hlavu sem měl v turbulencích), větší plexi to zlepšilo, ale nevyřešilo (pořád velkej hluk). Významně pomohl Tobinator, s tím už to je lepší.
Ale zase na mě skoro nefouká, takže v létě se člověk moc neochladí.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Stejná zkušenost jako má Pavel. S origo GSA plexi hodně silný turbulence na hlavu.
Po sundání kšiltu z helmy vše v pohodě. Výška 183 cm. Home made adaptéry, které trochu napřímily plégo, to vyřešily.
Upravil M4tej dne 17.06.2021 11:17