Nazdar hosi,
prosim o nakopnuti kde zacit hledat chybu.
1150 Gs, 2000, jednosvice, nahrkanych 150000km...
Ja 1500km bez problemu az tak po 50 km projizdce pred odbockou podradim z 5
na 4 ok, z 4 na 3 a kolo ve smyku...zkousim opakovane startovat a Helmut nechyta,
cerpadlo po otoceni klicku jede, vsecho sviti jak ma, motor toci normalne, zkousim
s jednou nahradni svici a nehaze jiskru, na svickach Ngk najeto 1000km...hmm tlacim Helmuta 1.5km do kopca dom po tme...dobra posilovna...
Doma hodim kozu na udrzovaci nabijecku a po trech dnech zkousim v garazi a Helmut opet
zije...je to ta horsi varianta protoze ted nevim kde ma zacit kdyz zas jede...
Pred 2000km vymenen puvodnim majitelem dle diagnostiky halluv snimac, ze pry jednou za
cas zdechla a po chvily opet se dala nastartovat a jela zas dal...
Puvodne jsem si myslel ze by to mohla byt inducka kdyz nehazela jiskru, pumpa jela, starter tocil...
Je neco na co bych se mel zamerit jako prvni? Da se priapdne ta inducka v studenem stavu
promerit? Muze po nejakem provozu menit parametry az prestane fungovat a za studena zas fici?
S koncakama od stojanu jsem taky zkousel verglovat...
Nebo baterka? i tak pri jizde? Nevim no a proto budu rad o podeleni se o zkusenosti jak na ne.
Mel si vyndany vnitrnosti z nadrze? Ja tam mel kdysi vypadlou hadicku z filtru, motorka obcas jela, pak zas ne. Ja na to prisel, az kdyz sem koupil novej hall a bylo to hovno platny. Treba i to kolinko mezi filtrem a cerpadlem muze prasknout
hlavně, že je pivo ftlamě
Zdarec hosi, abych uzavrel tema... nakonec jsem vymenil inducku a vse jiz ok, jen pro zajimavost meril jsem ohmmetrem starou i novou inducku, obe mely hodnoty skoro na chlup stejne.. samozdrejme v mezich vyrobce...Takze vyreseno.
Diky za rady Maras
Upravil Maras dne 20.11.2021 09:48