Pánové prosím o radu jestli se na GS 1200 rv. 2007 dá jezdit ( v dešti ) bez toho blatníčku za zadním kolem .. Předchozí majitel ho sundal a dal si tam nějakou ochranu kotouče od TT . Je to hezčí a ušetří se nějaká váha .. ale bojím se , že při prvním dešti ho budu proklínat . Díky moc .. Berry
Já ho tam taky nemám, a mel jsem docela zasrany topcase.. Tak jsem to vyřešil takovým malým prodloužením pod SPZ z Číny a je klid... Ještě dodám že byl jsem topcase ze zadu.. Spolujezdec měl záda čisté.
Upravil Bedabanjo dne 15.09.2021 11:18
Bedabanjo napsal:
Já ho tam taky nemám, a mel jsem docela zasrany topcase.. Tak jsem to vyřešil takovým malým prodloužením pod SPZ z Číny a je klid... Ještě dodám že byl jsem topcase ze zadu.. Spolujezdec měl záda čisté.
Ok moc děkuji ... asi to tedy bude hlavně kvůli odštřiku dozadu ... a ten mě netrápí - alespoň se mi v dešti nebude nikdo lepit na prdel
já ho tam taky nemám (R1200GS). A nevšimnul jsem si žádné změny "s / bez"...
Upravil Pivos dne 16.09.2021 07:25
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Kdyz jsem mel na boxerovi i Dakaru chlupaty gumy (TKC80 ) tak me se sundanym blatnickem voda i bahno zezadu pekne ohazovalo. Tedy pri jizde bez topcase. Ale lepsi, nez aby blatnik spunty urvaly...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx napsal:
Kdyz jsem mel na boxerovi i Dakaru chlupaty gumy (TKC80 ) tak me se sundanym blatnickem voda i bahno zezadu pekne ohazovalo. Tedy pri jizde bez topcase. Ale lepsi, nez aby blatnik spunty urvaly...
Hmm ... to je zajímavej postřeh - je fakt že čím vyšší vzorek tím ho bordel asi opouští méně ochotně .. budu muset přeci jen otestovat
Nemam ho tam. Jednak se (na 1150) klepe jak drahej pes a druhak me tam sral.
Jen jsem si pod spz udelal z duralu ,,lizatecko" aby mi nesel bordel nebo voda na loďák kdyz jedu nalozenej.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nemám ho už 4 roky a nechybí mi, samozřejmě že jezdím i za deště..
Upravil vztekloun dne 16.09.2021 00:19
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Sundávám jen na výlety, kde jsou v plánu horší cesty, aby se neuklepal, nebo aby ho nesešrotoval hrubší vzorek... ikdyz časem se stejně uklepe. Mám životnost jednoho sotva 100tis.km. Bez něj je to ale na hovno. Bordel až na sedle spolujezdce.
Další věc je, že bez toho bys neměl projít technickou a mohl bys na ni být i odkázán policií předčasně ale tady a na východě to nikdo neřeší.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mám ho, neplánuju sundavat. Zkusil jsem bez něj cca 150km na silnici v dešti a bordel je i přes kufr až na sedle nebo spolujezdci. Sundal bych ho jedině do bahna se špuntama (UA nebo podobné) to by asi nevydržel.. Ale zatím na silnici v dešti to pomáhá. Navic by to měli chtít i na technické nebo PČR, kdyby tě chtěli na něčem uvařit.. ale zatim jsem to na GS u nikoho nezaznamenal.. Na jiných strojích ano, když blatník má být až do středu kola atd.