prodám lakovanou hrazdu v černé barvě pro zpevnění plexiskla a jako držák pro navigaci nebo telefon.
Montuje se přes matici blinkrů ke kovovému lešení.
K hrazdě je i AL objímka, viz foto.
Cena je 2500 Kč. Posílám zásilkovnou.
PRODÁNO ale nabízím další hrazdu, viz. dále v diskuzi. TAKY PRODÁNO
Upravil Horacio dne 20.02.2022 22:36
Ahoj,už od tebe hrazdu mám,teď koukám že jsi to zase vylepšil o ty packy které se opřou o plexi.Byl by jsi tak hodný a udělal jen ty packy dle rozměru co bych ti dal?Dík Viktor
Ahoj,
ty packy jsou natvarovaná závitovice M6 a zatavený v elektrikářské bužírce ve dnou vrstvách. A neměly by být opřené, ale provrtané skrz plexi, fotka pochází s výroby a plexi jsem měl půjčené.
Jen opření by nejspíš nefungovalo.
Asi je to trochu matoucí, ale nemám žádnou fotku protože nemám plexi GSA.
Tak to jo,původní plexi jsem měl navrtaný-ale teď mám nové wrs a nechce se mi vrtat-tak jsem to rozeprel o takové černé silenbloky přez šroub který je uvnitř zapuštěný.Funguje to dobře,ale tohle mi nepřišlo špatné.
akym76 napsal:
Ahoj, přesně tohle sháním na svoje GS 1150.
Jak si to mám u tebe objednat.?
Ahoj,ta cihla co sebou porad tahas funguje aji jako telefon....
No a když klikneš na Horacio tak tam ma cislo a to naklepes do té cihly a normálně se spolu domluvíte co a jak.
Kupredu spatki ni krok...
akym76 napsal:
Ahoj, přesně tohle sháním na svoje GS 1150.
Jak si to mám u tebe objednat.?
Ahoj,ta cihla co sebou porad tahas funguje aji jako telefon....
No a když klikneš na Horacio tak tam ma cislo a to naklepes do té cihly a normálně se spolu domluvíte co a jak.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Měl bych tu další hrazdu, ale POZOR, nevejde se pod originální plexisklo na 1150 ADV. Pod originální plexisklo na GS se vejde, ale jen v horní poloze.
Jinak vhodná pro neoriginální plexiskla pod kterými je dostatečně místa. Plexisklo se k hrazdě nefixuje.
Uchycená je přes blinkry a navíc dvěma šrouby M5 v otvorech pod plexisklem nad budíky.
Lakovaná PU barvou, Al objímka se dvěma závity M6 pro např. navigaci.
Cena je 3000 Kč, doprava v ceně.