Ahoj vespolek
Začalo mi škubat GS v rozmezí cca 2-2,5 tis ot/min. Dělá to více méně na všechny rychlosti. Nejvíc se to projevuje, když prudce přidám na nižší kvalty. Při pohodovému ježdění na asfaltu po rovině se to projevuje slaběji, při jízdě do kopce a v terénu je to citelnejsi. Sem tam to i střelí do výfuku, ale to není vždy. Nějaký názor mám, co by to mohlo být, ale třeba místní mechanici budou vědět lépe.
K motorce. Kabely na svíce asi rok staré, svíce letos, lambda 5 let od výměny, Hall sem dělal letos preventivně.
Díky za názor
Zutro
A co nejake zvuky (kdyz za to vemes plnej plyn) jako chrasteni maticek a sroubu v plechovce,to nepozorujes?To by odpovidalo spatnemu benzinu.
Zkus natankovat do plna vervu nebo stooktan 98 atd.
máě 1 nebo 2 svíci? pokud máš 2 svíci zkontrolluj si cívky.
jinak by to mohl být horší benzín. kde a co jsi tankoval?
zkus tym přilejt vif a dotankovat do plna nějakej kvalitnější benzín.
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Bohuš má pravdu, je to jednosvice
Benzín mne napadl jako první, ale jedeme 4 GS a dělá to jen mi. Ale samozřejmě zkusím dát něco lepšího.
Hadice a čerpadlo zkusím ať dojedu dom. Na cestě to šroubovat nebudu. Potik mne napadl taky. Ten budu muset někde sehnat na test.
Synchro dělané po výměně vstřiku nebylo, ale ujelo to od výměny cca 3000 km a bez problémů
A proč výměna vstřiku? Co když je špatnej on?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt> mašina má 160 tis km. Tak sem si řekl, že by nové vstriky mohly pomoct a ano, jsou tam vstriky z 1200 od Kuby Jeřábka.
A na nové vstriky to už pár tisíc najelo a problém nebyl ..
zutro napsal:
Kubrt> mašina má 160 tis km. Tak sem si řekl, že by nové vstriky mohly pomoct a ano, jsou tam vstriky z 1200 od Kuby Jeřábka.
A na nové vstriky to už pár tisíc najelo a problém nebyl ..
Ja mam skoro 180k km a vstriky původní a motorka šlape.
Jeden velice šikovný pan mechanik mi ty vstriky z 12tky rozmluvil (taky jsem je chtel/o nich přemýšlel), nicméně je možné že třeba hapruje i ten ,,novej,, vstřik... Přeci jen je to mechanismus ...
Ja osobne si myslim, ze to bude dodavkou paliva
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj Zutro,
Pro vyloučení nebo potvrzení vady vstřiků, zkus dát na zkoušku ty starší
původní EV6, které tam byly. Eventuálně poresime samozřejmě výměnu.
Zatím jsem v tom množství řešil jednu reklamaci.
S pozdravem Kuba. 608156562
Ahoj Kubo, jasný, taky zkusím. Ale myslím že to bude něčím jiným. Budu zkoušet postupně. Holt mašina teď dostala lehce za uši ve velkém vedru a v terénu. Takže něco odešlo ...