Ahoj, koupím BMW R 1200 GS LC, nejlépe ve verzi Adventure (klasiku pouze opravdu zajímavou nabídku), 2014+, do 50tkm. Dle výbavy, stavu a typu moto musí odpovídat cena.
Ahoj mám na prodej pěknou Bmw R 1200 Gsa 2016 1.maj.naj.61000km serviska,po velké inspekci, všechny pakety červená.
Cena 335000kc včetně nové TK.
Bob přiložený následující obrázek:
tohle ještě bude hooodně zajimavé , něco chceš a ani se pořádně nekoukneš na inzeráty? https://www.bawor...d_id=40700
stejně nic nekoupíš, protože dát si tuhle podmínku .... Dle výbavy, stavu a typu moto musí odpovídat cena.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
John_Ice napsal:
tohle ještě bude hooodně zajimavé , něco chceš a ani se pořádně nekoukneš na inzeráty? https://www.bawor...d_id=40700
stejně nic nekoupíš, protože dát si tuhle podmínku .... Dle výbavy, stavu a typu moto musí odpovídat cena.
Absolutně nechápu tvůj útočný a nic nevypovídající komentář, inzeráty mám prolezlé od shora dolů a Pavlův inzerát ještě včera nefungoval.
Nechápu, co ti příjde divné na tom, že chci, aby nabídka moto odpovídala ceně - prostě Advik za 335 bez výbavy, 60k najeto je za mě nesmyslně nastřelená vena, když Pavel má podobnou moto o 50k levněji
Takže pokud nemáš na prodej mnou poptávanou motorku, tak si další komentáře nech do soukromé zprávy, díky.
Upravil micalin dne 07.02.2023 07:00
Nechápu, co ti příjde divné na tom, že chci, aby nabídka moto odpovídala ceně - prostě Advik za 335 bez výbavy, 60k najeto je za mě nesmyslně nastřelená vena, když Pavel má podobnou moto o 50k levněji
Takže pokud nemáš na prodej mnou poptávanou motorku, tak si další komentáře nech do soukromé zprávy, díky.
Já ti nevím, ale rozdíl mezi těmi dvěma motorkami je 36 tisíc, tedy asi 12 %. Za moto, která je v originálním stavu, s plnou tovární výbavou, má najeto o „půl sezóny“ (pro mě třeba o celou) míň a je o dva roky mladší, mi to přijde jako úplně adekvátní přirážka a hlavně je to cena, která naprosto odpovídá situaci na trhu.
Hele Micaline,jses tady 2 dny to tě omlouvá,že nemáš vyplnenej profil,ani tel,mail,když tak brecis,že je moje motorka dráha za 2016 tak ti dám jeste 10000kc slevu,motorka je právě po velkém 60k servisu za 550 eur takže máš klid a nemusíš se hned vysypat do servisu.
Jinak samozřejmě bych byl raději kdyby sis koupil Pavlovu ať se ty anglicanky už konečně zbaví a koupi si u mě tu pěknou 1250 Gsa rallye 2022 o které sni.
Pro tvoje info anglicanky jsou vždy trošku levnejsi než moto z De.
cerv - tak Pavel za ni chce 289.000, což předtím než Bob napsal, že je ochotný dát slevu 10k byl cenový rozdíl 46000,-
Bob -
1. kontakty jsem doplnil
2. díky, za nabídku se slevou je to již zajímavější, ale pro upřesnění původního příspěvku, rád bych se pohyboval okolo 350k vč. kufrů a pokud možno i nav
3. z jakého důvodu jsou konkrétně angličanky levnější?
4. byl jsem se podívat taky na leštěnku, ale opravdu to byla jen na leštěná (vůle v koncovém uložení kardanu, chcíplo to po brnknutí do plynu a celkově chod motoru nebyl ok), proto píšu, že raději připlatím (aby to dávalo smysl) něž jet 300km tam a 300 zpátky
5. zajímavá je cenová politika v PL viz. https://www.otomo...ELyNz.html https://www.otomo...FbqyR.html máte nějaké zkušenosti?
Díky
Upravil micalin dne 07.02.2023 21:33
Pavel má ty motorky vždy tak vychytaný, že nepoznáš, že to byla někdy Angličanka. Vůbec bych se jí nebál, naopak. Bob má motorky taky vždy pěkný..je to taková sázka na jistotu, a me osobně to třeba stojí za to, si i nějakou kačku připlatit, než většinou strávit čas objížděním x jiných nabídek kde zjistím, že to je ztráta času a vyhozené peníze za benzín.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Pavel má ty motorky vždy tak vychytaný, že nepoznáš, že to byla někdy Angličanka. Vůbec bych se jí nebál, naopak. Bob má motorky taky vždy pěkný..je to taková sázka na jistotu, a me osobně to třeba stojí za to, si i nějakou kačku připlatit, než většinou strávit čas objížděním x jiných nabídek kde zjistím, že to je ztráta času a vyhozené peníze za benzín.
Amen. Můžu potvrdit.. Kdybych nebral novou, určitě se zeptám Boba..
Over than 250k km on BMW GS bikes
micalin napsal:
Jasně, nemám na prodej a odkaz na motorku, aby jsi ji viděl, jsem nedal a nevěděl by jsi o ni, chápu....
A když už jsme v sobě, tak...
micalin napsal:
Nejvyšší moje možná nabídka je +-350k.
je jako co? to nedává smysl a 2014+, do 50tkm jsem zvědavej, kdo ti ji prodá, protože nikde nepíšeš, že může být přes 50 km... a u 2016 napíšeš na Boba, že je to 61 takovej nájezd, takže vlastně ani jeden inzerát by ti neměl vyhovovat. Proto jsem napsal co jsem napsal, že si od nich nic nekoupíš. To není nic urážejícího.
A stále píšeš o nějaké výbavě, kterou jsi vůbec nejmenoval,max kufry a ty jsou opravdu nej, protože vše do motorky co nemá můžeš jednoduše dodělat a za levno, ale kufry, jo kufry ty jsou složité a podstatné bez nich to není to pravé.
Bob napsal:
Jinak samozřejmě bych byl raději kdyby sis koupil Pavlovu ať se ty anglicanky už konečně zbaví a koupi si u mě tu pěknou 1250 Gsa rallye 2022 o které sni.
Upravil John_Ice dne 08.02.2023 15:11
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
micalin napsal:
...
3. z jakého důvodu jsou konkrétně angličanky levnější?
...
Angličanky bývají obecně levnější, jelikož je nutné pořešit výměnu světla (i když LEDky možná jdou už jen přeprogramovat - u vzducháčů si to ale musel řešit výměnou světla)
A hlavní důvod je, že bývají dost olezlé (slané prostředí). Šrouby bývají zarezlé, servis bývá dost náročný (s ohledem na trhání a případné odvrtávání šroubů atd.)... a týká se to klidně motorek s polovičními nájezdy...