Pánové, má už někdo zkušenost s tímto ? (s pokutama věřím že jo ! ) Ale tohle vypadá zajímavě https://www.motor...40617.htmlR1200GS mě fakt baví, je to vácheň
rozhodně zajímavé.. za mě několik pocitů:
- já například nenosím celý život hodinky, takže otázka je jak bych si zvykl na něco navlečeného na ruce, ale i tak věřím že časem asi ano
- otázka vibrací, jako mnoho ostatního, ať je to zvukové upozornění z navigace, či jiný podnět, sám od sebe vím, že dnes bimbá takových různých upozornění že hlava přestane po nějaké době tyto věci absolutně vnímat
- u motorek, které samy o sobě vibrují při nastartovaném motoru a ruka je opřená o řídítka, by mě zajímala intenzita vibrací aby byla výraznější než vibrace z motorky,
- kompatibilita s různými aplikacemi - jakými? Jde o podklady, protože u Waze (který obecně na navigování nemám úplně v lásce) je jediná dobrá věc, že upozorňuje i na policejní hlídky. Což by samo o obě bylo zajímavé, protože mít jen stacionární radary je asi blbost. Na ty je většinou upozornění dopravním značením. Na druhou stranu waze upozorňuje na kdejakou pitominu kterou tam lidi zadaj (kanál, přejetýho ježka, mlhu atd..) a to by měl náramek odfiltrovat jinak to postrádá smysl - vibroval by takřka furt..
- pokud by to bylo vyladěno a opravdu funkční tak mi cena přide úplně v pohodě..
a co si budeme říkat - přituhuje.. tresty za přestupky jsou zase tvrdší a rozhodně bude ještě hůř..
Na sklonku roku 2023 mne překvapila novinka že v Praze začali měřit v tunelech i zezadu což pro nás motorkáře není úplně příznivá zpráva už jsem odevzdal desátky městu.. ale dobře mi tak, bylo to výchovné a už si to pamatuju
Upravil bmwgsa dne 30.01.2024 07:54
bmwgsa:
Škoda že nenosíš hodinky. Znal by si odpověď na první 3 body Věřím tomu, že to bude mít slušný vibrace. Určitě si toho všimneš z první dobré už jen proto, na jakým místě na ruce to bude brnět.