Zdravim ve spolek. Jsem tu novej, tak nevim, jestli jsem to založil správně.
Je tu někoho s diagnostikou GS-911 v okolí Hlušic u Nového Bydžova?, takže radius Hradec Králové, Jičín, Poděbrady, Nymburk, Městec Králové, Chlumec nad Cidlinou a tak?
Dělal jsem synchro klapek, ale tentokrát jsem si řikal, že to namísto jen přes podtlaky zkusím přes servisní úkon v Motoscanu. Všechno šlo dobře, až do opětovného nastartování, kdy volnoběh se dusí okolo 800 otáček až zdechne. Vygoogloval jsem, že je to známý problém při synchronizaci s pomocí diagnostiky a řeší to reset naučených hodnot ECU. Tu ale Motoscan neumí, umí to jen 911.
Tak že by mi to někdo za pár stovek resetnul?
Snažil jsem se o univerzální název příspěvku, tak když bude někdo shánět v okolí jiného místa, tak to tu klidně pište.
Doufám, že jsem něco nezduplikoval, ale nic jsem takového nenašel.
Upravil Hajd dne 23.05.2024 19:16
Tak jsem si jí koupil. Mám USB verzi s OBD II konektorem a redukcí na 10-pin. Je to verze pro 10 VINů. Tak pokud by chtěl někdo z okolí Nového Bydžova, tak za jednorázových 1500 mu můžu zaregistrovat jeho VIN a diagnostiku kdykoliv půjčovat. Buď si zajedete i s motorkou a já vám ji půjčím i s notebookem na místě nebo si ji můžete odvézt a použít se svým počítačem a pak zase vrátit. Kdyby se sešlo více než 5 zájemců, tak snížím cenu na 1000 a 500 vrátím těm, co "pořídili" za 1500.