Ahoj, Je možné že čočka na světlometu pro levostranné a pravostranné řízení je stejná? Chtěl jsem objednat pěkné světlo z ebay u kterého je v popisu: Headlight UK https://www.ebay....SZDEASEVS7, ale čočka vypadá úplně stejně jako moje poškozené. Myslel jsem si že Levo/pravostranost se dělá vyrobením - zrcadlově otočené čočky.
Nedokázal by to někdo podle kodu na skle poznat?
Díky.
Upravil mahomaho dne 18.07.2024 21:45
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
mám pocit, že se ta čočka pouze pootočila ve směru či protisměru hodin. ruč.... resp, dříve to tak bývalo
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
vzdyt tam ma na svetle cislo dilu, tak si zkontroluj v realoem ve svym VINU jestli je cislo stejne, ja myslim,ze nebude, u 1150 gs je to myslim tak, ze je svetlo vyrobene pro pravostranne rizeni a da se provizorne precvaknout clonka do Anglie, a oni to maj naopak, protoze na skle by melo byt napsane jestli je pro levo nebo pravostranne rizeni a to nesmaznes
jpbmw napsal:
vzdyt tam ma na svetle cislo dilu, tak si zkontroluj v realoem ve svym VINU jestli je cislo stejne, ja myslim,ze nebude, u 1150 gs je to myslim tak, ze je svetlo vyrobene pro pravostranne rizeni a da se provizorne precvaknout clonka do Anglie, a oni to maj naopak, protoze na skle by melo byt napsane jestli je pro levo nebo pravostranne rizeni a to nesmaznes
Asi mě něco uniká, win je WB10429A62ZF29513 a na světle je 1305504950. Ostatní čísla jsou homologace a DOT.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Mám podobný dotaz. Mám R 1200 CL z Anglie. Ale prd poznám, jestli jsou paraboly OK. V návodu je, že v případě řízení na jiné straně, než byl motocykl původně určen ( což je můj případ), se mají na skla nalepit jakési nálepky, které světlo maskují.
Ale asi je to naprosto marginální problém, když o tom tak přemýšlím. Řízení za tmy je v mém případě tak výjimečné, že kvůli tomu asi nebudu měnit paraboly...
God, Gun & BMW