Prosím o info nebo nabídku převozu motociklu nebo zapujčení techniky na prřevoz z Norska. Vice info poskytnu na tel. 608021629 . Předem moc děkuji za info jakékoliv vedoucí k rozumnému převozu stroje. Moc děkuji všem Ahoj Vláďa
co se Ti tam stalo...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj malí mikrospánek a odřený pravý bok trochu i levý od svodidel. Motorka na odtahovce a já u lékaře a v nemocnici. Mě převezli do Čech, motorka zustala v Norsku.
BOBIK 1200 napsal:
Ahoj malí mikrospánek a odřený pravý bok trochu i levý od svodidel. Motorka na odtahovce a já u lékaře a v nemocnici. Mě převezli do Čech, motorka zustala v Norsku.
uf(!). Tak nakonec to dopadlo snad celkem dobre, ne? : )
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pokud je motorka relativně v cajku - pojízdná a nepřitahuje pozornost každého státem placeného budižkničemy, tak z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit odvézt po ose. Zaplatit výlet spolehlivému kámošovi, který se projede a odveze jí.
Mě to loni z Makedonie přišlo včetně pojistky na 66 tisíc. Pojistka dala 50 tisíc. 3 dny nervů a potom kodrcání v dodávce 1300km. Odvoz dodávkou je ranec, platíš cestu tam a zpět a kolikrát i dva lidi a nebo noclehy.
Opravdu nejlevněji vychází letadlo, socka k motorce a po ose domu. Nevím o nevytížených dodávkách a kamionech z Norska. Občas tam jezdí pár známých rybařit, ale ti mají dodávku narvanou tam i zpět včetně vleku.
Nu, nepotěšil jsem tě. Z Norska to bude asi i dražší než z Makedonie. Taky záleží nsa tom, kde si vykysnul a kde je motorka uskladněná. Já to měl ze Skopje.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Pokud je motorka relativně v cajku - pojízdná a nepřitahuje pozornost každého státem placeného budižkničemy, tak z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit odvézt po ose. Zaplatit výlet spolehlivému kámošovi, který se projede a odveze jí.
Mě to loni z Makedonie přišlo včetně pojistky na 66 tisíc. Pojistka dala 50 tisíc. 3 dny nervů a potom kodrcání v dodávce 1300km. Odvoz dodávkou je ranec, platíš cestu tam a zpět a kolikrát i dva lidi a nebo noclehy.
Opravdu nejlevněji vychází letadlo, socka k motorce a po ose domu. Nevím o nevytížených dodávkách a kamionech z Norska. Občas tam jezdí pár známých rybařit, ale ti mají dodávku narvanou tam i zpět včetně vleku.
Nu, nepotěšil jsem tě. Z Norska to bude asi i dražší než z Makedonie. Taky záleží nsa tom, kde si vykysnul a kde je motorka uskladněná. Já to měl ze Skopje.
...já bych o jednom státem placeném budižkničemovi věděl, co by tam určitě rád zajel...ale ten nevyráží z vrat bez fotky vlastního tachometru....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
BOBIK 1200 napsal:
Prosím o info nebo nabídku převozu motociklu nebo zapujčení techniky na prřevoz z Norska. Vice info poskytnu na tel. 608021629 . Předem moc děkuji za info jakékoliv vedoucí k rozumnému převozu stroje. Moc děkuji všem Ahoj Vláďa
Zkus motobox.cz ... jezdívali do Kiruny, což je na severu Švédska. Možná by Ti moto naložili i někde cestou (nebo to máš do Kiruny kousek, nevím, kde moto je) .
Ahoj, všem moc děkuji za nabídky. Vlek a kurty mám, dokonce jsem dal dohromady i tři řidiče do auta a mne jako majitele moto, vleku i tažného auta. Ale to je právě v servisu a nechci po nikom auto půjčovat. Tak zbývá dovoz(doprava). Ahoj Vláďa