Ahoj! 650 mám teprve dva dna a jak jsem ji obhlížel, objevil jsem nezapojený konektor pod sedlem jen tak schovaný vedle benzínové pumpy. Vedou k němu dva dráty. Nevíte co to je? Díky za reakce
Neřeš to, je to jen pro US verzi. Ovládá to ventil odvzdušnění nádrže. U US verze musí jít odvzdušnění přes uhlíkový filtr, ECE verze mají hadičku rovnou dolů pod motorku.
Diky za tohle vlakno, kdyz jsem ted kontroloval tesnost palivovych hadic po vymene palivoveho filtru (aby motorka startovala napoprve), taky jsem ho objevil. Prekvapuje me, ze nema zadnou krytku. Vede do nej cervenozluty kabel (spinanych 12V) a sedocerveny (2,5V). Takze neresem a nechavam volne viset.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ahoj, nenašel jsem tak se zeptám tady, kde má jednosvíčka z roku 2000 volný konektor pro navigaci ( zásuvku )? Tenhle pro uhlí jsem našel, ale to je k prdu a nějak nemůžu nikde najít, kde by mohl být ten správný.
Dík
Taky tuhle obavu sdílím. Takže nechat udělat připojení odněkud přes pojistku, do toho se nepohrabu, nebo mi to přestane jezdit zajedu se zeptat k Ullrichovi do Brandejsa. Dík