Zdravím.
Rád bych si k LC4/640 koupil velké boGSer BMW enduro a splnil si tak dětský sen. Nechce se mi za to dávat moc peněz a tak, laicky, uvažuju o ročníku cca 1995. Má otázka zní: Jde v této věkové a finanční(do 100 000 Kč) kategorii sehnat použitelný stroj který by ještě dlouho sloužil? Na co si dávat pozor? U japonců i KTM si to umím ohlídat nicméně BMW absolutně nerozumím. Přemýšlím například o této:
http://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/315816-r-1100-gs.html
11tku,ale bez výbavy za 100tis korunek seženeš se štěstím pěknou.
Pokud budeš chtít s doplňkama (kufry,padáky,výztuhy atd.) připrav si dalších asi 25tisíc.
Do roku 95 nebo nad něj je cenově jedno. Záleží víc na celkovém stavu a výbavě. Do roku 97 si dávej jen pozor na stav převodovky. Pokud ti při jízdě cuká v záběru, mohla by se koupě prodražit. Nejlepší by bylo,když by někdo bramboroznalý jel tu motorku projet. Když na ní pojedeš prvně, bude se ti zdát vše divný a uslyšíš hromadu pazvuků,na které nejsi zvyklej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Díky Díky. Vypadá pěkně, jen trochu škoda, že je za víc než jsem si stanovil... ten černej motor je original, nebo je to "fkomaxitu pyčo"?
Jinak při nákupu i obhlídce někoho věci znalýho plánuju... bohužel zatím nikoho neznám a u nás v Kolíně už vůbec ne.
A ještě k té co jsem linkoval- myslíte, že za ty prachy je to špatenka?
černý motor a převodofka je f pořátku,dělalosetotak
jinak tu cos tu linkoval,určitě tam budů kosmetickí vady nebo to bude polepená bůračka.Je taki možný že pán se teho potřebuje zbavit za jakůkoli cenu,tak a fčíl si viber.Chce to zgomnot a pošpekulovat jesi je f pořatku motor i převodofka tak to jezdit bude.
Kupredu spatki ni krok...
Tu co poukazoval prezi jsem viděl na vlastní oči a vypadá super. Ono co ušetříš na nákupu potom proděláš při opravách a uvedení do pěkného stavu. Je to jen můj názor. Já si radši připlatil a nelituju. I když ještě pořá splácím, ale zato nic neopravuju a jezdím
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Tu co poukazoval prezi jsem viděl na vlastní oči a vypadá super. Ono co ušetříš na nákupu potom proděláš při opravách a uvedení do pěkného stavu. Je to jen můj názor. Já si radši připlatil a nelituju. I když ještě pořá splácím, ale zato nic neopravuju a jezdím
Souhlas..
podle fotek se dá poznat, že ta na motoinzerci jezdila v terenu (hlavne podle gum a podle napecenyho humusu na svodech)
Neni uvedeno jestli ma ABS..
Osobne bych radsi priplatil a sel do te inzerovane zde.. Motka se tvari, ze jezdila hlavne po silnici (mozna nejaka polnacka).. ma ABS, a dalsi nesmysly, ktery clovek musi mit - TT chranice hlav, zvysena riditka..
A co tady:
http://www.cestovniendura.cz/
Sou tam dvě jedenáctky kolem 100 000kč.
Já osobně mám motorku taky tohohle člověka a ten prodává jen "voňavky".
Velmi solidní pán.
Ahoj, zrovna jsem nedávno dal ke kámošovi do bazaru svoje GS1100.
Mrkni na to, když tak písnu nějaký info :-)
http://www.pk-cars.tipmoto.com/motorky/bmw/133928-r-1100-gs.html
valím makat
zdar a sílu
Drapik přiložený následující obrázek: