Zdravim,
tak sem ani poradne nezacal jezdit a uz nemam na cem...po trech mesicich co ji mam mi dnes v noci vykradli garaz. Jelikoz ted nemuzu chodit tak to mam vsechno jen z telefonatu od bratra, ktery sel rano pro auto a mel me vest k doktorovi. Musim rict ze ti dlouhoprsti banditi vzali co se dalo, motorku (BMW F 650 GS DAKAR), autoradio (mame novou oktavku a ne aby rozbili okno jako to udelali uz pred 2 roky,kdy nam ukradli kola, ale totalne rozsrackovali zamek, pocitam ze i palubovka bude pekne dobita protoze jsme meli original skoda autoradio to zabudovane), slivocici (asi 40 l prave domaci peclive schranovane od roku 00), moje prkno a dalsi veci o kterych jeste nevim...
pokud by nekdo cirou nahodou uvidel nebo dokonce koupil toto moto:
ale byl jsem na mensim chirurgickem zakroku a 14 dni se nemuzu postavit na nohy...
jsem rad ze s tim zlodejem soucitite stejne a ta slivocice no tata je docela nasrany no:-D (setril to na svatbu) , jop a auto je docela dobre dodelane misto zamku u dveri vyrezana dira cca 10 cm v prumeru, zamek na startovani vyrvany takze s tim ani nemuzem odjet ani odtahnout(zablokovany volant) jeste ze mame novy specialni klic na elektronyc po predchozi kradezi takze, nam je nevzali...tatka si s tou garazi po predchozi garazi vubec pekne pohral. Minule nam jednoduse ucvakli panty a vyrazili dvere, takze na nove panty tatka navaril zelezne hranoly a do steny mu zajizdeli dalci hranolky cca 2 cm.... ted to zahakli za auto a vyrvali to ( panty a vsechno zustalo ale 2 bezpecnostni zamky to nejak nezabezpecili)
Koukám se na ně(650) dost často, tak kdyby něco....
Nejsi první ani poslední, já jel na Rock for People a ten víkend vyšel na 50 K.
Za 30 mi ukradli ty zmr..i věci, 10 v penězích a 10 jsem tam utratil já s koťátkem.
Týden na to za mnou přijel do knippé kámoš na DR650, dal si cigaretku a když vyšel, tak jsme našli jen rukavici. Nikdo neslyšel motor, auto..., ani nastarování, prostě nic...
museli mít dodávku nebo plaťák. On 120Kg a já o pět míň, oba 190 cm, kdydy jsme je chytily, tak už bych nenapsal ani řádku...možná jen na toaletní papír z hotelu Ministerstva zpravedlnosti. A to je ten základ, nikomu se nic nestane, dostane podmínku a druhý den se ti bude smát do ksichtu.
SonGoku napsal:
Zdravim,
tak sem ani poradne nezacal jezdit a uz nemam na cem...po trech mesicich co ji mam mi dnes v noci vykradli garaz. Jelikoz ted nemuzu chodit tak to mam vsechno jen z telefonatu od bratra, ktery sel rano pro auto a mel me vest k doktorovi. Musim rict ze ti dlouhoprsti banditi vzali co se dalo, motorku (BMW F 650 GS DAKAR), autoradio (mame novou oktavku a ne aby rozbili okno jako to udelali uz pred 2 roky,kdy nam ukradli kola, ale totalne rozsrackovali zamek, pocitam ze i palubovka bude pekne dobita protoze jsme meli original skoda autoradio to zabudovane), slivocici (asi 40 l prave domaci peclive schranovane od roku 00), moje prkno a dalsi veci o kterych jeste nevim...
pokud by nekdo cirou nahodou uvidel nebo dokonce koupil toto moto:
tak at da prosim vedet na uvedene kontakty. Jsem student takze sem asi na pekne dlouho dojezdil (jeste ji ani nemam splacenou)
Nejhorší je ta slivovice...
Teď vážně, kousek od tebe bydlí můj sopeř ze závodů a tomu někdo čórnul závodní speciál který si stavěl sám. Na co mu asi bude motorka která je jediná na světě??? Auto v kterém ho čórl se našlo 5km od Polských hranic... Ale taky to může bý nahrané na poláky
Káždopádně bych ty zmrdy zlískal
SonGoku napsal:
ale byl jsem na mensim chirurgickem zakroku a 14 dni se nemuzu postavit na nohy...
jsem rad ze s tim zlodejem soucitite stejne a ta slivocice no tata je docela nasrany no:-D (setril to na svatbu) , jop a auto je docela dobre dodelane misto zamku u dveri vyrezana dira cca 10 cm v prumeru, zamek na startovani vyrvany takze s tim ani nemuzem odjet ani odtahnout(zablokovany volant) jeste ze mame novy specialni klic na elektronyc po predchozi kradezi takze, nam je nevzali...tatka si s tou garazi po predchozi garazi vubec pekne pohral. Minule nam jednoduse ucvakli panty a vyrazili dvere, takze na nove panty tatka navaril zelezne hranoly a do steny mu zajizdeli dalci hranolky cca 2 cm.... ted to zahakli za auto a vyrvali to ( panty a vsechno zustalo ale 2 bezpecnostni zamky to nejak nezabezpecili)
pakarna ( nevim, co jineho napsat...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak to je k nasrání, ale naděje umírá poslední! Přeju hodně štěstí - třeba budeš mít kliku - švárovi se vrátila ukradená K 1200 RS a kámošce GSX-R 750. Nedávno mi vyprávěl maník co parkoval u nás v Praze v garážích, že se mu pokusili ukrást Fazera, takže jakmile slyšim ve 3 ráno alarm, letim do garáže třeba v trenkách. Ještě že tam parkuju jen občas a doma mi garáž hlídá pes a babička.
Šmejdi zmrdský (omlouvám se za výrazivo) Nechápu, proč není zákonem povoleno takovéto individua rovnou střílet. Darmo to živit, když to chytí. Naprosto s tebou soucítím. Abych se mohl svézt na Bobšonouvi, tak hákuju jako politickej vězeň a ještě za něj dlužím bance. Kdybych nějakého takového výše jmenovaného chytil, tak bych se asi musel musel hodně snažit nejít na ministerský hotel. Garáž to chce u baráku, vjezd až za plotem a pořádnou vzteklou hyenu, kterou před návštěvou musíš zalígrovat do kotce a stejně je to kolikrát houby platný. Střílet to a před smrtí ještě mučit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Šmejdi zmrdský (omlouvám se za výrazivo) Nechápu, proč není zákonem povoleno takovéto individua rovnou střílet. Darmo to živit, když to chytí. Naprosto s tebou soucítím. Abych se mohl svézt na Bobšonouvi, tak hákuju jako politickej vězeň a ještě za něj dlužím bance. Kdybych nějakého takového výše jmenovaného chytil, tak bych se asi musel musel hodně snažit nejít na ministerský hotel. Garáž to chce u baráku, vjezd až za plotem a pořádnou vzteklou hyenu, kterou před návštěvou musíš zalígrovat do kotce a stejně je to kolikrát houby platný. Střílet to a před smrtí ještě mučit.
Asi bych to nenapsal líp. Je mě z toho taky dost na blití. Mám skoro stejnýho Dakara. Cítím s Tebou, třeba se na Tebe usměje štěstí, ale šance jsou dost malý
MALI napsal:
Tak to je k nasrání, ale naděje umírá poslední! Přeju hodně štěstí - třeba budeš mít kliku - švárovi se vrátila ukradená K 1200 RS a kámošce GSX-R 750. Nedávno mi vyprávěl maník co parkoval u nás v Praze v garážích, že se mu pokusili ukrást Fazera, takže jakmile slyšim ve 3 ráno alarm, letim do garáže třeba v trenkách. Ještě že tam parkuju jen občas a doma mi garáž hlídá pes a babička.
akdo je vsteklejsí??babička anebo pes
jo stim čorování u nás je to fakt pakárna,krade se i ve dne a bez strachu že se jim něco stane
jo stim čorování u nás je to fakt pakárna,krade se i ve dne a bez strachu že se jim něco stane
Neska v 6rano sem nahanel smejda,kterej se rozhod,ze nam zcoruje kola z auta.Nastesti sem uz sundany kola nasel 50m od baraku schovany v krovi,nakonec nastesti zmizely jen matky...On tu nechal hever a peprak.
Fakt neskutecny ceho jsou schopny,uz svitalo,lidi chodili do prace a i to mu bylo jedno.
Policajt co pak prijel rekl,ze je nejlepsi chytit ho na miste,rozmlatit mu drzku,nalozit do kufru a vyhodit nekde v lese za mestem...
mám blbýho sousedakdybych někoho načapal jak mi bere moje,tedy krade,věci,tak ho zastřelím a hodím ho přes plot k soudedovi,zabil bych tím dvě mouchy jednou ranou
v poslední době se krade o 106 i tady,měli by být zato těžký tresty
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz