Jen jako příklad výtah z diskuze....
----
Just to let you all know that my 1998 1100 GS clocked up 280,000km this morning on the way to work....I still love the bike.
---- http://i845.photo...1100GS.jpgH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
jo a hustý jsou ty přídavný, kulatý lampy - co světlo to 3 kila :-D
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Dycky když mě dojede gs12adv s přídavnejma světlama tak si říkám že mě snad dojel vlak ale tohle zahlídnout v zrcátkách tak se rovnou klidim do škarpy.
Přijde na to. Každý světlo má na sobě napsanou svítivost a ta se sčítá. Je povolená jen určitá.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
na mobile.de bol inzerat kde chlapik predaval 1200GS (normalnu) ktora mala tusim cez 250 tisic km... a nic tej motorke nebolo, takze si myslim ze ani pri tych 12GS nebude problem urobit take km
...inak u nas na slovensku mi uz dvaja ludia povedali ze ten motor po 55tisic km musi byt vylagrovany
mate aj v cechach taku "chorobu" aka je rozsirena u nas, ze kupujuci chce byt oklamany poctom km?
raptor napsal(a):
na mobile.de bol inzerat kde chlapik predaval 1200GS (normalnu) ktora mala tusim cez 250 tisic km... a nic tej motorke nebolo, takze si myslim ze ani pri tych 12GS nebude problem urobit take km
...inak u nas na slovensku mi uz dvaja ludia povedali ze ten motor po 55tisic km musi byt vylagrovany
mate aj v cechach taku "chorobu" aka je rozsirena u nas, ze kupujuci chce byt oklamany poctom km?
Co má nad 30tkm se stáčí... Ale co kdo chce motorku 10 let starou s 20ti, tak ať má Kámoš měl hayabusu myslim kolem 80tkm a bez jediného problému, motor šel jako víno. Nakonec to koupil starší pán z Prahy který věděl oč tu kráči a kilometry neřešil
Podle mě to musí vydržet mraky, se zeptejte Winga o kolik se mu zakleply ventily u nové 12GSA
Dobrej testovací jezdec je zde: http://www.mototo...
Myslím,že bude mít tak kolem 250tis km s přetíženou motorkou po cestách všeho druhu.
H.
raptor napsal(a):
to je víc jak jasné,pokud neměníš olej a nestaráš sejá prodával XJR a na tacháču mělo 75 000 km,borec to neřešil,už to má přes tři roky a máša jezdí furt jak nováakorát vidle musel měnit,bo mu nějaká dobrá duše zavřela bránu od garáže a on si toho nevšiml,bylo to trochu za horizontemprc a bylo vymalovánoa to je fše co jsem chtěl napsat o vylágrovaném motoru
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
TOLI napsal(a):
Kvůli klokanům se dává velká rampa
ta rampa je spíš kvůli velbloudům, který se tam přemnožili
H.