sháním manuál k r1200 gs...nejlépe v češtině, ale zvládnu i aj nebo nj...viděla jsem, že jste si to tady předávali někdy v červu, ale motorku mám až teď nejlépe nový model 2009....moc děkujujuju
Upravil lennickaa dne 19.10.2009 18:12
Při shánění věcí na motorku se občas dostanu i k věcem, které pro sebe nepotřebuji. Tak je tomu i teď. Jeden chlapík nabízí mimo jiné i originální návod na R 1200 GSA. Tady na webu je ke stažení zdarma, když budeš jenom trochu hledat (můžeš k tomu použít zdejší vyhledávač), tak ho najdeš. Pokud chceš originální návod, který nabízím na tomto místě, napiš mi na sebe třeba e-mailovou adresu, já Ti na toho člověka pošlu kontakt a můžeš se s ním dohodnout sama...
lennickaa napsal(a):
sháním manuál k r1200 gs...nejlépe v češtině, ale zvládnu i aj nebo nj...viděla jsem, že jste si to tady předávali někdy v červu, ale motorku mám až teď nejlépe nový model 2009....moc děkujujuju
Už jsem ho tady dával snad 100x. To se nenajde nikdo,kdo to umí taky? Nebo jste tak lakomí?
Je to sice na "starší" model,ale většina věcí je stejná.
Ke stažení zde: http://leteckapos.../218715803
Upravil BIGR dne 20.10.2009 09:38
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Díky, taky jsem si sosnul
Rád bych se ale dostal k celému manuálu (mám N), ne jenom k výcucu. Pokud mi ho někdo půjčí, naskenuju do pdf a převezmu po BIGRovi na nějaký ten čas službu a budu vyvěšovat. Dtto i pro servisní manuál...
Přece jenom jsem mezi GS za mlaďase
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal(a):
Rád bych se ale dostal k celému manuálu (mám N), ne jenom k výcucu. Pokud mi ho někdo půjčí, naskenuju do pdf a převezmu po BIGRovi na nějaký ten čas službu a budu vyvěšovat. Dtto i pro servisní manuál...
A co hlavně - není tu k mání návod na model 2008? Od BIGRa je to model 2004...
Čest (a) buch, Old K.
lennickaa napsal(a):
děkujuju všem...zkouším ještě hledat manuál k alarmu...docela se s ním peru a návod ne a ne vylézt na povrch
Tady je návod na alarm BMW. http://leteckapos.../736954323
Ale je to taky z roku 2005. Jestli to tedy nevadí...
BMW R1200GS
Old Kojak napsal(a):
Děkuju můj mladý nástupče. Existuje ještě CD RepRom BMW tam je něco ze servisních zásahů,výměn a oprav. Ale posílat se přes net dá špatně a je to v angličtině.
Taky ho mám jako dost lidí odtud. Dá se i někde stáhnout,ale nevím kde to našli.
BMW R1200GS
Radosek napsal(a):
To BIGR:
Sorry, do leteckaposta.cz to fakt dát neumím. Hodíš mi když tak do PM, nebo sem, návod? Příště Tě v tom klidně zastoupím...
Taky tedy návod pro všechny,teří to chtějí vědět:
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[123.17Kb]
BMW R1200GS
Old Kojak napsal(a):
Děkuju můj mladý nástupče. Existuje ještě CD RepRom BMW tam je něco ze servisních zásahů,výměn a oprav. Ale posílat se přes net dá špatně a je to v angličtině.
Taky ho mám jako dost lidí odtud. Dá se i někde stáhnout,ale nevím kde to našli.
Tak - a jsem v tom. A ještě jsem omládnul...
Po tom CD se zkusím někde mrknout.
Díky! Old (starouš) Kojak
Čest (a) buch, Old K.
Old Kojak napsal(a):
Našel jsem, ale proboha, co to je za formát? "torrent" a "iso"? Neumím to přečíst.
Čest (a) buch, Old K.
Našel jsem, ale proboha, co to je za formát? "torrent" a "iso"? Neumím to přečíst.[/quote]
torrent je program ve kterém se to stahuje a iso je obraz CD,nebo DVD na pevném disku který se vypálí na medium. Doufám,že jsem to nějak nesplet aby mě neukamenovali lidi co tomu fakt rozuměj...
Ale jestli chceš,tak se s tím nezabývej. CD mám doma in natura. Jen si ho budeš muset nějak vyzvednout nebo co...
BMW R1200GS
BIGR napsal(a):
Našel jsem, ale proboha, co to je za formát? "torrent" a "iso"? Neumím to přečíst.
torrent je program ve kterém se to stahuje a iso je obraz CD,nebo DVD na pevném disku který se vypálí na medium. Doufám,že jsem to nějak nesplet aby mě neukamenovali lidi co tomu fakt rozuměj...
Ale jestli chceš,tak se s tím nezabývej. CD mám doma in natura. Jen si ho budeš muset nějak vyzvednout nebo co...[/quote]
Ahoj,
no asi by bylo rozumnější přepálit to přímo z originálu. Kluk dělá v Přaze školu, mohl by se příležitostně stavit s notebookem a vysmahnout to na místě (pokud dorazí s nabitou baterkou, tak klidně i na schodišti )... Každopádně to z toho iso formátu zkusím dostat.
Pokud se týká těch manuálů, tak si myslím (při vší úctě a s opakovaným díkem za poskytnutí!!!), že by bylo lepší to znovu naskenovat a uložit to do pdf formátu pěkně po jednotlivých kapitolách (a nikoli po stránkách), aby se s tím líp manipulovalo (tisk, prohlížení v PC...). Holt "nová doba"
Do konce roku mám jakž takž čas si s tím pohrát, pak začnou uzávěrky a budu mít hlavu v pejru , tak jestli se najdou odvážlivci, co mi to půjčí na papíře, můžu to zmáknout někdy přes víkend.
Letecká pošta mi neklade odpor, v diskuzi jsem ale jenom příležitostně - tak nebudu reagovat obratem.
Čest (a) buch, Old K.