Zdravím kolegové, bahňáci potřeboval bych jedny údaje.Hledal jsem na netu ale nic moc jsem nenašel.Potřeboval bych rozměry předních pružin a centrální pružiny abych si mohl nechat udělat progresivní pružiny.Mám možnost si je nechat udělat za dobré peníze, a pokud jich bude více tak velká sleva.Takže kdo by měl zájem, tak není problém objednat.čím více tím lepší cena ale nejdříve potřebuji ty rozměry.Našel jsem jen u wirth kolik je vzduchová komora (140mm) ale to je málo.Díky za odpovědi. Jedná se o pružiny na Dakara, rv.02
Kdo bude mít zájem o pružiny, ať sem napíše.Ať vím předběžně kolik.Přes zimu bude čas tak je třeba vylepšovat
Upravil mandy8 dne 27.10.2009 22:30
No to by bylo super, jde mi hlavě o tu délku a pak tloušťka té pružiny.Také jestli se ti bude chtít spočítat kolik tam je těch vinutí central asi rozebraný nemáš
prosim pošli mi odahd ceny tech pružin. Možná bych měl zájem. Jinak v zimě pružiny klidně vyndám a omeřim přesně(nemam je unavený), ale teď zatim potřebuju jezdit.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Honzo, jedny vyjdou +- 1200, když nás bude 10 tak vyjdou +-500,- to se vyplatí ne? Cenu centralu nevím.Já mám unavený hlavně central, a předek chci dát taky do kupy.
Cena za jeden pár? Asi do toho pujdu s tebou. Až to bude aktuální, tak mi napiš a dořešíme detajli.
Upravil Honza ofroudak dne 29.10.2009 18:57
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
Ano za jeden pár, a pokud nás bude víc jak pět tak bude sleva takže jen je třeba posbírat lidi.Až zjistím potřebné informace tak rozešlu PM i lidem na motorkářích a uvidíme kolik se chytne.Třeba kámoš co si je chce nechat dělat na Alpa sehnal na m.cz přes 15 lidí takže ho vyjdou na 600 asi
Zdarec!Kolik tak vydržej ty origo pružiny km?Vím,že je to podle stylu jízdy a terénu,ale aspoň zhruba.Mám najeto přes 30tis,tak jestli to má cenu,jdu do toho s váma taky.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
no já mam na nich přes 30tis. km a unavený podle mě nejsou. Spíš mám problém s tim, že v terénu ta vidkice celkove nezvládá a chodí často na dorazy. Od progresivních pružin si slibuju aspon malý zlepšení.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
to Mr GS: No já mám na Dakaru přes 40tis. a předek je hodně měkký, v terénu jdu na dorazy.O zadku se ani nebavím, ten mám dotažený na doraz a je to hodně měkké.Takže výměna je třeba Tak teda pokud to chtějí opravdu ti co psali tak už nás je 5 čím víc tím líp.Přes zimu bude alespoň co dělat, sice mám v garáži rozebraného pařeza do šroubku tak je co dělat ale Dakar má přednost :-P
To je fakt jsou dost měký.Hlavně ten předek já nic hard core nejezdím a přesto sem je párkrát pocítil na dorazu.Stačil párkrát nečekaný větší výmol v trávě a šli na tvrdo
Tak já do toho jdu s váma.
Nevím za jak dlouho to plánujete,ale já teď v pátek odjíždím a vrátím se až 27.listopadu,tak kdybych neodepisoval,tak žádná panika.
Napište mi kdyžtak do PM a já se pak ozvu.Dík
Tak jak to vypada? Mam ted rozhozenou motorku, tak jestli to mam skládat nebo počkat ?
Upravil Honza ofroudak dne 18.01.2010 19:56
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
No,já na to taky čekám.Dokonce jsem mu psal PM,ale bez odezvy