Chtěl bych si nechat udělat plechovej kryt na vercajk místo toho plastovýho a už tam pak nedávat zadní sedlo. Nemáte náhodou nějakou fičuru, jak tam to přední zamknout? Aby mi ho nějakej "českej vtipálek" prostě jen tak nevysunul a nezahodil...
A ještě vlastně k tomu tématu - kryt chci nechat udělat u Grave, nevíte jaký má termíny? Nebo jestli to dělá taky někdo jinej? Já vim, TT. Ale když já jsem socka:-)
JT má pravdu....
taky jezdim bez zadní sedačky. V tom kaslíku nářadí nevozim, protože mi vadí, když tam chrastí. Místo sedačky tam vozim tankvak, co mi zbyl z bandita
hlavně, že je pivo ftlamě
Tak to se teda budu muset kouknout..... Vždycky, když jsem odemknul zadek, tak jsem jen předek vysunul a vyndal. Už jsem nic znova neodemykal... Je teda fakt, že jsem to nějak zvlášť nezkoumal, měl jsem to sundaný snad jen dvakrát, třikrát. Podotýkám, že mám hrocha teprva chvíli! :-)
Já jezdím taky bez zadního sedla, na ten plastovej kryt je v kastlíku s nářadím takovej plastovej bazmek co se nasadí do díry kudy vede drát pro uchycení sedla a pak to jen cvakneš do zámku a je to. na tomto odkazu je obrázek a ten bazmek k zamykání je pod číslem 5 http://www.realoem.com/bmw/diagrams/a/e/15.png
Pokud to tam budeš dávat dává se to tam spodem.
Upravil Vosva dne 20.11.2009 12:33
Vosva napsal(a):
Já jezdím taky bez zadního sedla, ne ten plastovej kryt je v kastlíku s nářadím takovej plastovej bazmek co se nasadí do díry kudy vede drát pro uchycení sedla a pak to jen cvakneš do zámku a je to
Přesně tak, ten plastovej kryt se tím pádem taky stane zamykací.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black