Zdarec!! Dneska jsem dal do Myšimoty nabitou baterku. Když jsem jel po cestě do mírného kopečka, tak z ničeho nic začala jet motorka na jeden válec, přestala tahnout ,změnila zvuk a neudržela volnoběh!! Když se dalo více plynu a startovalo se tak sice naskočila , ale jen se dokázala držet při životě ve vyšších otáčkách. Toto se stalo po cca 25 km jízdy z ničeho nic!!!! Doma jsem zkusil sundat kabel ze svíčky na pravé straně a motor chytnul!! A při sundání opačné strany motor jen točí!! Takže vada může být na svíčce nebo kabelu nebo i na něčem jiném!!!!!?????? Luxusní ukončení sezóny!! Díky za rady
Mrkni na svíčky a uvidíš,popřípadě pokud má někdo v Tvém okolí stejnej stroj,tak si pujč kabel a zkus to s ním:Vyloučíš tak jeden z problémů
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zkontroluj jestli ti dobre sedi lanka od plynu v tech zobaccich(nevim jak se tomu nadava) casto pri manipulaci s nadrzi to vyskoci a nezaskoci to uplne dobre a pak to takhle zlobi.
Aktualne 1250 GSA HP
Lanka sedí dobře v drážkách, jdou stejně na obou stranách a nesekají se!! Je normální, když je kabel od svíčky u padacího rámu, že háže jiskru (stalo se to když jsem shodil kabel z válce a on visel vedle pad. rámu) A kde se dají koupit kabely ke svíčkám a fajfky na GS??
Našel jsem foto jen levé strany, ale na pravo je to samé a tam mi to vyskakuje. Je to jen kousek a na oko to chodí stejně. Jen bowden vyskočí na ten rantlik. Tak na to koukni než budeš zkoumat dál
Splněný sen moje 1100GS
Podle katalogu BMW stojí ten kabel ke svíčce přez 2000,- Kč. Ale jestli se z toho kabelu dají koncovky vytočit tak samotnej kabel koupíš v mototechně v metráži za pár korun. Jestli vytočt nepudou tak potěš koště teda. Asi bych se pak vyvaroval nějakýho bastlení pomocí pájky a izolačky a sehnal ten kabel starší....tady v inzerátech někdo prodává r1100 na díly...to bude stejný jako r850
Upravil FRN dne 22.11.2009 18:02
já jsem to nezkoumal nijak zevrubně, ale řek bych že kabely jsou do fajfek na 1100 zatavený, takže žádný sundavání nehrozí
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?