Nevypadá špatně. Řekl bych že ten pád je opravdu jen kosmetika. Jestli nebude o něco tvrdě zastavená, tak myslím že dobrý. Jen to není jedenáctka
Splněný sen moje 1100GS
Je to z anglije a jesi je to 04 tak na ceně nevidim nic divnýho.Prostě uš je to tak,nekerí kusi uš sů levnější jak 1150 adv...
Kupredu spatki ni krok...
Jeste to ma taky skoro 65.000km, coz sice neni extra moc, ale nekoho to muze odradit. V kazdem pripade vsechno co mam tak cena klesa rychleji nez bych treba i chtel
jj, je to tak, ceny jsou dnes tam kde jsou. Takže bych na tom neviděl nic podezřelého. Rozmlouvat ti jí asi nebudem, za tu cenu je to akorát...nicméně o tradiční slevu 5 tis. si klidně řekni, myslím tě jí dají.
Upravil motofanda dne 29.12.2009 23:04
xxx
díky za reakce. překonvertuji tedy můj dotaz. Koupit raději tuhle 12tku a nebo nějakého zachovalého 1150 advíka?
doufám, že ten dotaz nevyvolá nějaký flamewar mezi zastánci 12tek a 11ctek.
mne se líbí obě. u 12tky trochu více design. U 11tky prostě že je to adventure a pořádnej kus železa, 12 je taková bakelitoidní :-) nalítano maji obě stejně. ani jedna není extra vybavena. takže zatim je to mezi nima na plychtu. jo kdyby jeden z nich měl třeba ALU kufry, tak není co řešit :-) jde mi z toho hlava kolem, ale na druhou stranu jsou to po dlouhé době příjemé starosti.
Upravil garry dne 29.12.2009 23:17
Ja zkusim odpovedet na uz tvoji zmenenou otazku. Mel jsem moznost jezdit jak 12, tak 1150 ADV tu mam ted. Hlavni je ze si sam musis odpovedet k jakym ucelum tu motorku budes pouzivat. 12 ma skvelej motor, ten mi na 1150 chybi je to par koniku a par kilo, ale dela to celkem divy. Advik je proste jeste kus dobre kovarske prace od zapadonemeckych soudruhu Takze co se tyce jizdy jen po silnici max. neco lehciho v terenu spis 12. S advikem je vsechno trosku pomalejsi, ale muzes jet kam chces.
Jo a jeste neco pokud muzes svez se to je nejlepsi.
Upravil Alf dne 29.12.2009 23:42
Jak bylo napsáno - mám 12tku a byl jsem s ní jak na východě, tak i na západě. Jezdím s ní jak mimo cesty tak i po cestách. Líbí se mi víc než 1150ADV, která je ale zase zřejmě víc opravavitelná v garáži samodomo. Jde o to co chceš a na co to chceš. Obecně se tvrdí, že čím víc na východ chceš, tím víc bys měl mít 1150ADV - já si zase myslím že je to trochu i o náhodě a o tom jak se o moto staráš. Jelikož nejsem moc technický typ, asi bych byl v háji úplně stejně ať by mi nejela 1150 a nebo 12tka
Killingman napsal(a):
Jak bylo napsáno - mám 12tku a byl jsem s ní jak na východě, tak i na západě. Jezdím s ní jak mimo cesty tak i po cestách. Líbí se mi víc než 1150ADV, která je ale zase zřejmě víc opravavitelná v garáži samodomo. Jde o to co chceš a na co to chceš. Obecně se tvrdí, že čím víc na východ chceš, tím víc bys měl mít 1150ADV - já si zase myslím že je to trochu i o náhodě a o tom jak se o moto staráš. Jelikož nejsem moc technický typ, asi bych byl v háji úplně stejně ať by mi nejela 1150 a nebo 12tka
Mas pravdu ja hold mel na 12 smulu, nebylo to uplne ono trosku se to sralo (hold kdo setri zaplati trikrat vic) a taky se mi vic libi 12, ale nakonec vyhrala 1150. A to sem nejdal na vychod byl na slovenskych hranicich a jeste omylem, kdyz sem prejel Lopenik a v nejake dedine na me mluvili slovenky, ze z toho kopca co sem sjel tak to bylo ono
motofanda napsal(a): http://www.motork...59716.html
neumím to dát jako aktivní odkaz, ale mrkni na to - je to prej 2006, cena stejná a nějaký doplňky.
Az na to,ze pisou zlutostribrna a tato je cela seda.Ta zluta stoji vedle,ale na fotkach neni videt.
Upravil vevis dne 31.12.2009 07:58
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
GARRY-Zaleži aspon podla mna čo budeš jazdiť.Ak budeš jazdiť off road,radšej ber vybaveneho Advika.Inač,neni sa čo čudovať.Môj nazor je ten,že GSA 1150 je kralovna a preto si držia cenu medzi Bawami.Tak ako Raptor pisal v jednom inzerate že Honda Afrika je drahšia ako Varadera.Inač,ja chcem tiež Advika,no radia mi ked nejazdim teren nech berem Varana,no som presvedčeny,že Advik je v mojom pripade to spravne riešenie.Inač,GS-ka 1200 tie prve ročniky sa daju ale bez vybavy zohnať za slušne peniaze.
Sorry pre majitelov 1100-jek,že som nazval 1150-tku Advika kralovnou alebo kralom,je to môj nazor
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97