Chtěl bych se s vámi podělit o první dojmy s lehkou offroad bundou Alpinestars,jedná se o model "Venture off road jacket" nebo také označovaná jako "Aprilia XV enduro jacket" - jedná se o ofiko doplněk k motorkám Aprilia RXV/SXV. Cena v YSHOP.CZ 3490kč po "slevě" -údajná původní cena 5192kč.
Ale k věci ,bunda je velmi lehká, vzdušná s velkým počtem větracích otvorů,odepínací rukávy.Střih mi sedí perfektně-nosím pod tím ještě chráničovou vestu a mám pocit jako bych měl přes sebe pouze dres.Spousta kapes a pěkných vychytávek.Více na fotkách. Zkušenosti z provozu ale přinesu až se oteplí Jediná nevýhoda je snad černá barva-dělají ještě červenou.
toli přiložený následující obrázek:
Pěkná ale škoda že je černá. V létě se v ní upečeš i s větráním. Mám Rallye 2 a ta je ze 3/4 světlá ............a stejně v létě porát větrám.
Robert přiložený následující obrázek:
[30.21Kb]
Upravil Robert dne 20.01.2010 20:23
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Sám jsem zvědav-jezdím celej v černym a v létě se to jakž takž nechalo, samozřejmě nesmim zastavit. Jinak například Olin Bražina jel tedka na dakaru v černý vestě.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Robert napsal(a):
Pěkná ale škoda že je černá. V létě se v ní upečeš i s větráním. Mám Rallye 2 a ta je ze 3/4 světlá ............a stejně v létě porát větrám.
Jenže ty jsi vyžranej jak zub...
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
S tou černou je to těžký, záleží fakt na konkrétním provedení. Já nadával až do momentu, když jsem zkusil prodyšnou látku u jednoho modelu Rukka ale léta jsem měl BMW černo-šedou a na sluníčku to bylo peklo. Takže určitě záleží na materiálu. Co se týká použití třeba na tom Dakaru, tak to berte s rezervou. Podívejte se na Jonaha Streeta (č. 24), který jel v novém modelu bundy Klim v černo-modré barvě. Já bych v tom asi nevydržel, on s tím dojel. Je to jeden z jeho významných sponzorů a asi by dojel i v černé, kdyby si to sponzor přál. Drtivá většina jejich modelů má tmavé barvy a je to pro tuhle firmu prostě typické. Takže se podle toho nemůžete orientovat. Věřím tomu, že když vám někdo zaplatí nějaký balíček peněz, abyste jeli 14 dnů někde v horku v černém oblečení, tak je to jen otázka velikosti toho balíčku a nakonec pojedete, pokud je to pro vás zajímavé. Ale kdyby si mohl vybrat, třeba by sám volil jinou barvu.
Jinak těch "adventure" kompletů se vyrojilo tolik, že jsem to už třeba v Miláně ani nefotil. Skoro každý hadrář včetně pákistánců nabízel něco v té kategorii.. Ale opravdu 100% funkčních v totálním horku je děsně málo a když se fakt zeptáte lidí na Dakaru, kteří nemají sponzory, kteří by jim dali věci zadarmo a ještě za to zaplatili a vybírají si věci sami, tak překvapivě hodně z nich volí bundu BMW, protože je jedna z nejlepších na trhu, i když to barvy proti původnímu šedému a červenému kompletu hodně pokazili a ty letošní jsou vysloveně šílené. Ale střih je geniální. Sám jsem si koupil nový bílý komplet od jiné firmy a jsem přesvědčený, že ventilace tak dobrá nebude ale prostě BMW nic rozumného nemá a světlých je na trhu fakt jako šafránu.
Magnet je výborná věc, stejně jako sucháč aby to nelítalo a nemlátilo do tváře nebo do krku pod helmou.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...