Ahoj hoši,
před zimou se mi z rolny co přidržuje řetěz odloupla vrstva toho PVC nebo gumy bo co to bylo... Teď mi řetěz drnčí jen přes ten ocelový zbylý váleček... Na schématu to má číslo 17 a ještě přikládám fotku pro názornost... Nemáte to někdo doma nebo poradíte, jak to opravit? Někdo mi radil, abych přes to převlékl kousek hadice, ale pochybuji, že kdekoliv seženu přesný průměr...
Myslím si že tyhle rolny budou podobný nebo dokonce stejný s motokrosovejma strojema! projdi nějaký obchody a určitě něco seženeš!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj nic nelep ani nevýmýšlej naaplikuj tam croos rolnu za 250Kč a neřeš to je to hotová v ceně tř krabek malbáčů nevyplatí se tom věnovat čas.
K nákupu třeba zde http://www.mxshop...etezu-drc/ nebo vsude jinde.
Tady se naskýtá otázka, zda-li není moc velká, ale nikde se mi nepodařilo zjistit průměr originálního dílu za 1.330,- a tahle vyšla ve Stříbrské KTM na 170,-
xHackerM přiložený následující obrázek:
xshackerm; je ta guma na té nové měká ,tvrdá,nebo je to plast? od pohledu jak se to leskne bych typnul že to bude tvrdý;jinak cena je až moc příznivámožná by to bylo obráběníschopný a šel by ten průměr stahnout na soustruhu.
Je to asi v celku jedno ne. Kdyžtak povolíš nebo utáhneš řetěz pokud to nebude bouchat do kyvky, tak bych to neřešil.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsem si v pátek všimnul, že se mi vyklepal šroub a rolnička je ztracená. Z toho plyne co? Při výměně pojistit šroub Loctitem nebo něčím podobným. Takže dnes jdu pro rolničku novou...
Jo mimochodem, než mi příjde poštou ta nová rolna, rozhodl sem se že to zkusim zbastlit z tý hadice. Takže pokud má někdo chut na bastl za cca 4,- kč, tak stačí koupit hadici o pruměru 1 coul, vyndat to co zbylo ze starý rolny (tu kovovou civku) trochu máznout olejem a nasadit hadicu - oříznout aby to tam pasovalo, kápnout na šroub locktite a našroubovat zpátky. Určitě to nefachá tak jako nová rolna, ale aspon to přestane rachtat
Tauli napsal:
Jo mimochodem, než mi příjde poštou ta nová rolna, rozhodl sem se že to zkusim zbastlit z tý hadice. Takže pokud má někdo chut na bastl za cca 4,- kč, tak stačí koupit hadici o pruměru 1 coul, vyndat to co zbylo ze starý rolny (tu kovovou civku) trochu máznout olejem a nasadit hadicu - oříznout aby to tam pasovalo, kápnout na šroub locktite a našroubovat zpátky. Určitě to nefachá tak jako nová rolna, ale aspon to přestane rachtat