Někde, už nevím na jakým webu to bylo, jsem viděl mapu ČR kde byli registrovaní uživatelé na první pohled vidět kde bydlí a jakou mají motorku. Moc se mi to líbilo, bylo by vidět rozmístění nás všech po ČR, jde o to že většinu z Vás znám jen podle nicku a nemám poňětí od kud jste. Takhle bych věděl že Jarda má 1200gs a bydlí 100km odemne, tzn že si udělám v neděli vejlet a můžeme vokouknout, pokecat či udělat malinkatou projížďku. Ideál by bylo udělat mapu pro každou řadu (650,800,11 a 12) a pak jednu společnou. Já vím kecat kolem toho umím ale to je taky všechno, tak moc zase z PC nekámoším. Takže bylo by to možný?? Je někdo schopnej programátor a dovedl by to udělat?? A nakonec - je to dobrej nápad nebo se to tak jeví jenom mne??
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já si taky myslím že to není zase tak špatnej nápad podívaš se do mapky zavoláš nebo napíšeš a jedeš na kus řeči!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
A co kdyby ta mapka neukazovala mesta,ale zeme.Tim by se riziko kradezi snizilo.Proste jedu do Recka,zavolam a stavim se za Docem,jedu do Bulharska,stavim se za Sajmonen.Jsou tu clenove z Anglie,ze Slovenska a mozna i od jinud.Myslim,ze idealni reseni a dobrej kompromis.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jsem taky pro,ale jen na ČR a SR,takhle je to šílený a stejně nic nevím
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA