Já se tam byl kouknout minulý měsíc na dvě gs1200, rv08 a děs... tedy cena byla 244, najeto do 3000km... ale celé zeškrábané že musely ležet na každém metru... taky anglie - z nějaké motoškoly. Nic pro mne.
Ale je fakt, že už tam nejsou, takže někomu to přišlo vhod...
Kamarád si u nich před lety kupoval bandita a taky celkem v pohodě, ale po dvou letech dělal větší opravu motoru (nevím co přesně)
můj názor je ten, že jejich motorky jsou převážně opravované - mírně padlé a asi bych si v konečné fázi u nich moto nekoupil.
ale to je na posouzení každého zvlášť
ještě to doplním a opravím - obě r1200gs byly inzerované, jako 2009, jedna měla v servisce 2008, minimálně měly druhou sadu pneu, což je u 3000tis km divné, na fotkách vypadaly vzhledem k ceně "dobře", ale ve skutečnosti byly dodřené, popraskané, omlácené
Jara: ...ano pokial zostane svietit hlaška EWS je to zavada imobilizera, ale vtedy to je s kombinacii s červenym trojuholnikom.....inač banalna zavada pri ktorej fakt moto zostanie vysiet na ceste....stači vozit sebou krožok imobilizera za 25euro a nudzove vymena trva asi 10min a moto je pojazdne,ale kym sme sa všetci dostali k takymto info naozaj par ludi zostalo s motkami vysiet na ceste......vidim že ty si bol s tych smoliarov
Upravil karcici dne 18.03.2010 08:34
no mam skutr o rok mladsi a najeto mam stejne, moc bych tomu neveril, lda ze by to jako bmw zlobilo a bylo to porad v servisu atd ...
WILL RACE FOR FOOD