Kde sa dajú zohnať tie maličké žiarovky v podsvietení budíkov a kontroliek? Pár predajní som už obehal, bez úspechu, zohnal som len podobné žiarovky, ktoré sú trochu menšie ako originál a nedržia dobre v objímke
'Origo BMW' žiarovka stojí 3.1€ - pri objednaní 10ks (aj do rezervy ) sa mi výsledná suma vôbec nepáči.
Pokud si dobre pamatuji,tak jsem je kupoval v autopotrebach.Navic jsme origos zamenil za modrou LED, takze mam budiky nyni modre. Vem si jednu sebou a urcite ti poradi.Me jedna nechtela po vymenene svitit,ale bylo to spatnym kontaktem,tak jsem ho trosku pocinoval.
milanosor napsal(a):
Pokud si dobre pamatuji,tak jsem je kupoval v autopotrebach.Navic jsme origos zamenil za modrou LED, takze mam budiky nyni modre. Vem si jednu sebou a urcite ti poradi.Me jedna nechtela po vymenene svitit,ale bylo to spatnym kontaktem,tak jsem ho trosku pocinoval.
Veď to, že som so sebou zobral jednu origo žiarovku a podľa nej som chcel kúpiť novú, takisto som mal napísané aj jej označenie (12V 3W W10/3), a obehal som viac predajní
Tie modré LEDky ma zaujali , nemáš náhodou nejakú foto alebo odkaz, kde sa to dá kúpiť? A nemusia mať LEDky aj nejakú ďalšiu elektroniku, aby sa dali použiť na moto?
milanosor napsal(a):
Veď to, že som so sebou zobral jednu origo žiarovku a podľa nej som chcel kúpiť novú, takisto som mal napísané aj jej označenie (12V 3W W10/3), a obehal som viac predajní
Tie modré LEDky ma zaujali , nemáš náhodou nejakú foto alebo odkaz, kde sa to dá kúpiť? A nemusia mať LEDky aj nejakú ďalšiu elektroniku, aby sa dali použiť na moto?
Covece na ten odkaz si nepamamtuji ( byli to autodoplnky nekde na netu ), ale je to prakticky totozne s tim co sem hodil Thymallus http://www.gme.cz...6-213.html . Rikal jsme si, jestli to bude neco hlasit ( jako LED v zadnim svetle) ale zrovna tohle nic. Zas tak chytrej neni Svitivost dobra. Ta modra je takova nevyraznejsi, ale stejnak se na budiky moc nedivam V noci spis koukam, jestli nekde neblikaji oci kolem cesty. Takze preji stastny vyber.
Upravil milanosor dne 07.04.2010 00:20
Mno... já dával kdysi ty modré do budíku na intráče. Vypadalo to hezky, ale přečíst ve tmě tachometr za jízdy byl celkem problém...
Nevím teda jak na GS.
Poradi nekdo kde sehnat zarovicky do osvetleni budiku za rozumnou cenu?
Byl jsem uz ve spoustu obchodech a nikde je nemaj.
Chtel bych zarovky,ne LEDky
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Tak jsem byl vcera v Turnove v takovem malem obchudku s elektonikou. Pan me presvedcoval,ze LEDky jsou lepsi a kdyz mi rikal,ze LEDky moto preziji,ujistil jsem ho,ze nemam Japonce a o zivotnosti bych radeji mlcel Presvedcila me ale cena 14Kc za bilou LEDku.A kdyz jsem je namontoval a vyzkousel,byl jsem nad miru spokojen
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal