Já toho normálně moc nenakecám,ale k tomuto tématu se vyjádřit musím. Stránky jsou zajímavý hlavně díky lidem kteří sem dávají svoje příspěvky jako je Doc, Swat, Bohumil a spousta jiných kteří tomu dají tu správnou šťávu . Je dobrý, že se pokecá o motorkách , o tom jak co servisovat, protože každej si může manuál vysvětlovat jinak, obzvlášť když neovládá moc němčinu jako já. Mimochodem neexistuje někde manuál v češtině?
Kilometrů jsem vloni najel 19 800 vlastně jenom kolem komínu, což je jak tak koukám docela slušný. Každá sobota , každá volná chvilka mě to táhne sednout na mašinu a někam zmizet jedno kam. Někdy si připadám jako pako.
No a do roku 2008 přeju všem zůčastněným vždy spokojený návrat domů a tomuto fóru ještě moc příspěvků.
Upravil Milos dne 04.01.2008 09:07
Já mám svůj manuál ve francouštině. Tak jestli je to pro tebe lepší řeč,než němčina,můžu sloužit...
Ale naskenoval jsem od kámoše českej. Jen ho musím najít...
JaKo: tak s intenzitou a zamerenim vyjizdek jsem na tom naprosto stejne jako Ty. Daleko se vetsinou nedostanu, porad jsem v praci a neni cas. Takze se moje jezdeni zaklada na litackach po odpolednach a vikendech. Bohuzel minimum vicedennich vyletu, ale i to letos hodlam napravit.
BIGR: Nevim sice o jakych GS mluvite, ale kdyby se jednalo o 1200, CZ menual by mi hoooodne bodnul.
Na manuálu pro 1200GS už pracuju....jen vydržet
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já bych zájem měl... Lze to nějak doručit? Kolik to má "mega"?
Upravil SPEEDY dne 04.01.2008 13:32
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Takze takovej zajem sem necekal, tak k tomu napisu vic. Ma to 700MB udelano je to jako image z CD s priponou .nrg, ke spusteni pouzivam Power ISO ktere tuhle priponu zvlada. Takze ve virtualni CDrom nactete a pak uz jen zpustite bez jakekoli instalace. No pokusim se vymyslet kam to povesit na internet, ale s mym uploadem to nejaky den zabere. Jo a abych nezapomel je to asi v 5 jazycich bohuzel bez cestiny.
A ted sem jeste nasel manual na R1150GS v PDF anglicky. Asi 30MB
Upravil Alf dne 04.01.2008 13:52
Jééé ten PDF manuál pro 1150 v angličtine by mi moc bodl... mám origo ale německy. Mě projde mailem i 50mb, ale asi by to bylo lepší pověsit tady na web do sekce ke stažení...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
mam servisni manualy na 80, 100, 1100, 1150 gs, v anglictine jpg nebo pdf. hnedka nahrat muzu ty prvni tri (resp. 2 soubory), 1150 mam doma na desktopu
Peacemaker napsal:
mam servisni manualy na 80, 100, 1100, 1150 gs, v anglictine jpg nebo pdf. hnedka nahrat muzu ty prvni tri (resp. 2 soubory), 1150 mam doma na desktopu
Na tu 1100 by se manuál hodil. Můžeš ho někde nahrát?