dik za radu. Vice mene jsem zjistil, ze mi to ten borec, co mi je prodal ,mel pomoci sveho klice vyndat ty zamky, abych je mohl nastavit. No nic pokusim se o to sam.
svat13 napsal(a):
dik za radu. Vice mene jsem zjistil, ze mi to ten borec, co mi je prodal ,mel pomoci sveho klice vyndat ty zamky, abych je mohl nastavit. No nic pokusim se o to sam.
Ahoj Jde to i bez klíče Vyndat je A sestavíš si to podle svého JSou tam jen takový jazýčky JE to strašně primitivní
Kdyz je to tu cerstvy.. vsechny zamky vario kufru z 12tky jdou prenastavit? Resp. mam svoje kufry prodat i se zamkama, ktery vyndam a novej majitel si je presteluje na klic svoji 12tky?
Alda napsal(a):
Kdyz je to tu cerstvy.. vsechny zamky vario kufru z 12tky jdou prenastavit? Resp. mam svoje kufry prodat i se zamkama, ktery vyndam a novej majitel si je presteluje na klic svoji 12tky?
Ano zamecky mu vytahni a on si je pak prenastavi.Ty varia jdou take pekne.
BMW GS 1200 adventure
Za boha jsem nemohl vyzkoumat, jak zamek z plastaku vytahnout. Nakonec jsem na to prisel. Nic na tom neni, jen vedet jak. Posledni stavitko funguje jako jakasi zavlacka ci zapadka nebo jak to napsat. Musi se zatlacit a pak uz jde zamek ven. Samotny prenastaveni stavitek je uz jednoduchy. Myslim, ze by to slo i s neoriginal klicem, ale hur by se to asi vyndavalo.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
prosímtě - právě řeším ten samý problém, jak tu vložku vytáhnu, jedná se mi o ten spodní zámek, kterým drží kufr na motorce... otevřu ho a měla by tam být nějaká západka kterou zamáčknu a vložku vytáhnu?