Čůs chlapy, chtěl bych koupit plastové nebo plechové kryty válců na 1150GS, nevíte o někom kdo by se jich chtěl zbavit , nebo adresu kde by je prodávali ?
O víkendu jsem řezal zatáčky (testoval), kam až se dá bramborák položit, abych byl připraven na Dolomity a zjistil jsem, že jsem si dvakrát škrtl nejdříve jsem si myslel o zadní stupačku, ale po důkladné kontrole jsem zjistil, že to bylo o hlavu .
mohu jen doporučit, klouzal jsem se po asfaltu cca 30m a moto bez uhony a kryty to přezili taky v pohodě, jen trochu podředný.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Já koupil hliníkové od kluka z Příbrami. Vypadá, že to vyrábí. Napohled je to stejné jako Touratech. Na pád jsem to ještě netestoval.To přijde samo. Počítám, že to vydrží víc než ten plast. Cena 2670 i s dobírkou.
Jo a jak bylo řečeno - padáky taky nejsou k zahození
Upravil Medik dne 29.04.2010 07:59
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jinak ty origo plastove v kombinaci s orgio padakam nic moc. Pri padu odlitly jak nic. Takze osobne jsem vsadil na TT kryty valcu plus padaky. I kdyz Zlabek rika, ze ty TT kryty valcu maji tendenci zarezavat a blbe se pak sundavaji, takze mozna osetrit nejak uchycujici srouby.
BMW R1150GS MY02
to alan2 : ale být tebou bych se snazil něco pořídit, ty plastový kryty jsou spis estetická záležitost a je to opravdu na ráně, ani nevíš a už ležíš. Myslím, že kryty od TT jsou docela dostupná a funkční záležitost na převážně silniční ježdění dostatčná ochrana, padáky jsou docela drahý (nový)
Upravil Kubicek dne 29.04.2010 12:51
Kubicek-
Myslím, že kryty od TT jsou docela dostupná a funkční záležitost na převážně silniční ježdění dostatčná ochrana, padáky jsou docela drahý (nový)
Padáky os SW MOTECH stoja menej ako tie kryty od touratechu a tie origo plastove mi pri pade aspon trosku ochranili hlavu valca aj ked sa hned pri pade rozodrali na kusky.
JohnyT napsal(a):
Jinak ty origo plastove v kombinaci s orgio padakam nic moc. Pri padu odlitly jak nic. Takze osobne jsem vsadil na TT kryty valcu plus padaky. I kdyz Zlabek rika, ze ty TT kryty valcu maji tendenci zarezavat a blbe se pak sundavaji, takze mozna osetrit nejak uchycujici srouby.
Zarezavaji i originalni srouby s temi plastovymi kryty. Uz jsem jeden utrhnul, zrovna dole pod valcem, kam se neda kloudne dostat, abych ho vyndal...no, takze tam sroubek neni, a kryt je jen na dvou sroubech. Ale mam jeste padaky. Myslim, ze s tim zarezanim bude problem obecne, protoze to prostredi se stale ohriva, chladne a jde na to vsechen bordel ze silnice a pri desti. Krom toho je to vsechno zasroubovane do hliniku jen s nejakou ocelovou vlozkou...
A nebyl to jediny sroub, co uz jsem si na motorce utrhl. Kdo vi kde to driv jezdilo. Snad u more?
Upravil paulik78 dne 29.04.2010 14:42
Kubicek napsal(a):
to alan2 : ale být tebou bych se snazil něco pořídit, ty plastový kryty jsou spis estetická záležitost a je to opravdu na ráně, ani nevíš a už ležíš. Myslím, že kryty od TT jsou docela dostupná a funkční záležitost na převážně silniční ježdění dostatčná ochrana, padáky jsou docela drahý (nový)
Jo jo určitě, už mám vyhlídlé padáky, ale jak říkám vše postupně, nemůžu mít vše hned.
Kluci díky
To strive:
No motech vyjde podobně, ale to byly jediný padáky, do kterých jsem věděl, že nepůjdu. Odradil mne ten kus plocháče až pod motorkou, to nechápu proč to soudruzi nedali mezi kryt motoru a motor. A několik fotek vmáčklých padáků do ventilových vík. Spíše jsem chtěl říct, že lepší něco než plast.
Znate nekdo tyhle kryty hlav na 1100,1150 gs?Nedavno se primo ty z fotky prodali na eBay za 134eur.Bylo u nich napsano Stanton Headguards.Vypadaj zajimave.
vevis přiložený následující obrázek:
[46.35Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!