Prosim o pomoc, ventilator na mojem Dakaru prodrel chladic na trech mistech, 14.5.2010 mam odjet do Rumunska a shanim jiny chladic, zavareni stareho zatim nema uspech, jeste si to vezmou do parady jini lidi,ale jestli ma nekdo infomace kde sehnat narychlo jiny chladic, prosim napiste. Dekuji Lapiduch
ano, půjde z Německa, pokud to ale objednám dnes bude tu v pátek okolo poledne.. cena ofiko maloobchodní je 7.752,- Kč, pro tebe 7.180,- Kč víc pro tebe asi udělat nemohu.. podotýkám jedná se o originální náhradní díl BMW..
řešil jsem podobný problém .. poptával jsem zde jetý chladič .. COMBINEX1@seznam.cz ..cena cca 4000.... ale podařilo se mi ho nechat zavařit .. a drží
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Re: Jezek : zkusil jsem kontaktovat chlapika co me poradil hned prvni clovek co odepsal, da me vedet jeste co a jak do pul hodiny, ale pokud by to nevyslo tak bych sel asi na jistotu pres to BMW, do kolika hod. ti tu muzu jeste napsat?
Re: Svaca04 : zkusil jsem napsat mail,ale asi to nebude tak rychle, nevis odkud nahodou ten COMBINEX1@seznam.cz je? prinejhorsim ze bych sjel pro to osobne...
Lapiduch napsal(a):
Re: Jezek : zkusil jsem kontaktovat chlapika co me poradil hned prvni clovek co odepsal, da me vedet jeste co a jak do pul hodiny, ale pokud by to nevyslo tak bych sel asi na jistotu pres to BMW, do kolika hod. ti tu muzu jeste napsat?
Re: Svaca04 : zkusil jsem napsat mail,ale asi to nebude tak rychle, nevis odkud nahodou ten COMBINEX1@seznam.cz je? prinejhorsim ze bych sjel pro to osobne...
http://www.firmy....ovice.html
Upravil svaca04 dne 12.05.2010 20:49
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Ahoj, jak došlo k tomu prodření, ventilátor se vyosil? Mám taky 2004 tak ať vím čemu se vyvarovat, ten chladič je docela palba... . Díky.
Upravil lako dne 12.05.2010 20:59
Over than 250k km on BMW GS bikes
Mě zase to plastový uchycení větráku v místě kde prochází prostředkem chladiče vydřelo malou dirku.Lepil sem to epoxidem přímo na chladiče a zatím to drží.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
presne jak pise TOLI, to bude asi nejaky problem nebo co, presne ve stredu chladice jak je uchyceni ventilatoru to je od shora az dolu prodrene stim ze na 3 mistech pod sebou uz jsou primo diry, je to takova casovana bomba!
U TOLIHO bych to možná i chápal, on vypadá že jezdí hodně offroad ("Seru na body, jezdím po poli." .. tam ty otřesy a vibrace budou..... Ale stejně by to na to mělo být dimenzovaný žeby soudruzi udělali chybu?
Over than 250k km on BMW GS bikes
Myslim že tady soudruzi opravdu udělali chybu. Jinak já to zalepil a přes tu ostrou tvrdou hranu toho plastu jsem natáhl gumovou izolaci z kabelu.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
tak moje pneu mitas - cross napovi ze se taky rad potkavam s terenem :-) , ale budu tam taky davat nejake gumove neco, abych zabranil dalsimu prodreni. taky jsem dnes prohodil vetu ze to soudruzi zrejme nejak nevychytali...
ludek je lulu ze? vypada to ze uz jsem se domluvil s motorkarem z prvniho odkazu, nick tady ma janouch tak snad vse dobre dopadne a zasilkove sluzby dodrzi dodani do 24 hod...